23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ēķis: Latvijas mediju vidē viss juks un bruks. Viss ies pa gaisu
Ēķis: Latvijas mediju vidē viss juks un bruks. Viss ies pa gaisu
Autors: Apollo.lv / 23. maijs 2012, 14:34
Mediju vide Latvijā ir lielo pārmaiņu priekšā, uzskata telekompānijas LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis. Viņš domā, ka te vēl viss juks un bruks. «Viss ies pa gaisu!» - intervijā laikrakstam «Lietišķā diena» norādīja Ēķis.


«LNT un MTG apvienošanās būs tikai sākums – vēl daudz kas notiks. Nevar būt tā, ka televīzija un internets strādā atsevišķi. Piemēram, LNT vien šobrīd projekta stadijā ir divi interneta portāli. Avīzes gan mēs neizdosim, jo to mēs galīgi nesaprotam,» sacīja Ēķis.

Jautāts, vai kādam medijam būtu jāpazūd no tirgus, Ēķis sacīja - nav obligāti, raksta Apollo.lv.

Ēķis sacīja: «Mediji, kam ir sekotāji, nekrīt. Ja iznāk medijs, un tam ir 1000 sekotāju – tam ir jākrīt. Bet medijam, kam ir daudz sekotāju, īslaicīgas finansiālās grūtības nav nekāda lielā problēma. Mediju biznesā ir kā reliģijā – ja nav draudzes, reliģija krīt. Tāpēc jau gan katoļi, gan luterāņi, gan musulmaņi cīnās par sekotājiem. Medijos ir tāpat – jāmāk sludināt noteiktas vērtības. Šobrīd nevis kāds pazūd, bet gan notiek grupēšanās un segmentēšanās. Ja pazūd mazie, to tāpat neviens nepamana. Bet lielie nepazūd – tie pārgrupējas.»

Viņš norāda, ka arī MTG interesē MTG, lai tam būtu nevis trīs, bet gan seši kanāli, ko pakot, bet katrs no tiem būtu savai auditorijai.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andrejs Ēķis, LNT, mediji, MTG

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats