25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » airBaltic atzīta par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē
airBaltic atzīta par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 22. maijs 2012, 14:25
Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir atzīta par vienu no TOP 10 visinovatīvākajām aviokompānijām pasaulē. Šo atzinumu ir veikusi neatkarīgā nozares un patērētāju tendenču pētījumu aģentūra Airlinetrends.com.


Martins Gauss, airBaltic valdes priekšsēdētājs: "Mums ir liels gandarījums par to, ka vairāku simtu pasaules aviokompāniju starpā mēs esam ierindoti pirmajā desmitniekā. Pateicoties mūsu aizrautīgajai un enerģiskajai komandai, airBaltic arī nākotnē turpinās noteikt kopējās tendences, ieviešot jaunas inovācijas mūsu pasažieru ērtībām lidojumos uz/ no vairāk nekā 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS.”

Airlinetrends atzina airBaltic par vienu no desmit labākajām aviokompānijām pasaulē, novērtējot tādas inovācijas kā pasaulē pirmā aviokompānija, kuras pasažieriem lidojuma laikā piedāvā iegādāties unikāla dizaina automašīnu Mini Cooper, kā arī pirmā aviokompānija pasaulē, kura ieviesusi iespēju saņemt rožu pušķi lidojuma laikā. Pie airBaltic inovācijām pieskaitāma arī iPad planšetdatoru ieviešana pasažieru izklaidei. airBaltic ir pirmā aviokompānija, kura izveidojusi savu pašapkalpošanās velonomu un ierosināja dibināt BalticTax, kā arī ieviesusi maltītes no ekoloģiskiem produktiem biznesa klases pasažieriem. Airlinetrends ierindoja airBaltic 8. Vietā, augstāk par AirAsia (9. vieta) un All Nippon Airways (10. vieta). Pārējās TOP 10 aviokompānijām tiks paziņotas pa vienai līdz jūnija sākumam.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: airBaltic, aviokompānija, Martins Gauss

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats