28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Preču zīmi Latvijas Produkts iegūst arī dabiskas kosmētikas ražotāji
Preču zīmi Latvijas Produkts iegūst arī dabiskas kosmētikas ražotāji
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 22. maijs 2012, 14:04
Atbalstot un izceļot vietējos ražotājus, birojs “Latvijas produkts” ir piešķīris preču zīmi arī uzņēmumam SIA “Gusto”, kas ir cilvēkiem un videi draudzīgas kosmētikas ražotājs.


Gusto ir neliels ģimenes uzņēmums, kas saviem klientiem un sadarbības partneriem piedāvā augstas kvalitātes dabisku kosmētiku. Viss ražošanas cikls ir roku darbs, kurā tiek ieguldīta gan patiesa mīlestība, gan cieņa pret klientiem. Ražošanā tiek izmantotas tikai godīgas tirdzniecības ceļā iegūtas dabiskas izcelsmes izejvielas: augstvērtīgas augu eļļas, sviesti, ziedūdeņi, ēteriskās eļļas un dabiskas izcelsmes aktīvās vielas. 

Pārstāve no SIA “Gusto”, Līga Elmane stāsta: “Arvien biežāk sevī sajutām nepieciešamību ciešāk nodibināt saikni ar dabiskām vērtībām, mēs vēlējāmies savā ikdienā ieviest vairāk dzīvas enerģijas. Sākām ar sevi - par savu dzīves moto pieņēmām veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu, bez kura šobrīd nemaz nespējam sevi iedomāties. Mēs izvēlamies iet garām lietām un vielām, kas var kaitēt mums, mūsu ģimenei un pasaulei kopumā, un līdz ar to mūsu izpratne par dabas dāsnajām dāvanām kļūst dziļāka.”

Gusto kosmētika ir radīta ar pārliecību, ka cilvēks ir dabas dāvana, un dabā ir tas, kas mums patiesi ir nepieciešams. Gatavojot krēmus sev un saviem mīļajiem, uzņēmuma kosmētikas ražotājas smēlās zināšanas no dabas un senajām tradīcijām, līdz saprata, ka šī aizraušanās ir pārtapusi mīlestībā. Šī mīlestība devusi viņām milzīgu entuziasmu un ticību, ka ir cilvēki, kuriem ir nepieciešams dabisks skaistums, un to viņiem var dot Gusto radītie produkti.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Gusto, Latvijas produkts, Līga Elmane

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats