28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Konkurētspējas celšanai uzņēmumi izvēlas apmācīt vienlaicīgi vairākus darbiniekus
Konkurētspējas celšanai uzņēmumi izvēlas apmācīt vienlaicīgi vairākus darbiniekus
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 14. maijs 2012, 13:56
Kā liecina biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” apkopota informācija, uzņēmumi izrāda arvien lielāku interesi par savu darbinieku izglītošanu, īpašu uzmanību vēršot uz mārketinga, pārdošanas un personāla vadības speciālistu kompetenču paaugstināšanu un redzes loka paplašināšanu.


“Jaunas zināšanas, iespēja pārrunāt nozares aktualitātes un paplašināt apvārsni ir neatņemamas lietas, ja konkrētais speciālists un viss uzņēmums vēlas attīstīties, paplašināt savu tirgus daļu vai varbūt darboties jau ārvalstu tirgos. Uzņēmumi Latvijā to arvien vairāk novērtē, par ko liecina aktivitāte, piesakoties uz apmācību programmām,” norāda biznesa psihologs un lektors Jānis Roze.

Šobrīd ļoti liela uzņēmumu atsaucība saņemta par dalību intensīvās apmācību programmā “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”, kas orientēta uz dažādu uzņēmumu speciālistu apmācību, nodrošinot izaugsmi visā vadības līmenī. Apmācību programmas sastāv no pieciem tematiski atšķirīgiem semināriem.

Uzņēmumi dalībai apmācību programmā pieteikuši pat vairākus darbiniekus uzreiz, tādējādi ekonomējot līdzekļus un sniedzot ieguldījumu katra speciālista izaugsmē. “Šis piedāvājums mūsu uzņēmumam ir ļoti racionāli saprotams. Ja iepriekš uz konkrētu semināru varēju sūtīt tikai vienu darbinieku, tad tagad vienlaicīgi iespējams izglītot un apmācīt vairākus cilvēkus, tādējādi paaugstinot uzņēmuma konkurētspēju, veicot saprātīgus ieguldījumus,” atzīmē pazīstamā būvuzņēmuma “Warss+” izpilddirektors Ivars Markovskis.

Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides izaugsmi Latvijā, izvērtējot piedāvāto apmācību programmu un atzīstot to par vērtīgu ikviena uzņēmuma attīstībā, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) radis iespēju dalību semināros uzņēmumiem līdzfinansēt. Līdz ar to semināru apmeklētājiem jāsedz tikai 20% no kopējām izmaksām.

Intensīvās apmācības programma aizsākas 16. maijā ar semināru un atbilstošu meistarklasi pārdevējiem – "Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk”. Katru nākamo nedēļu seko jauns seminārs citas specialitātes dziļākai izpētei. Pieteikties iespējams uz visu apmācības programmu kopumā, vai apmeklēt tikai vienu vai vairākus interesējošos seminārus.

Seminārus vada pieredzējušais uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

Semināri notiek katru trešdienu no 16. maija līdz 13. jūnijam. Lai pieteiktos dalībai apmācību programmā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa semināri, Ivars Markovskis, Jānis Roze, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats