19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi
e-Maxima pirmajā darbības mēnesī visvairāk pirkti piena produkti, ūdens, augļi un dārzeņi
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 27. aprīlis 2012, 15:53
Pirmā darbības mēneša laikā Latvijas vienīgā interneta lielveikala www.e-maxima.lv pieprasītāko produktu saraksta augšgalā ierindojušies dažādi piena produkti, dzeramais ūdens, kā arī augļi un dārzeņi. No dažādu produktu grupām „Maxima” e-lielveikala pircēji „virtuālajos” iepirkuma grozos visbiežāk ievietojuši jogurtus, biezpienu, pienu, olas un tomātus.


Kopš e-Maxima atklāšanas brīža piegādāti jau vairāk nekā tūkstoš pasūtījumu. Pašlaik Latvijas pirmo interneta lielveikalu visbiežāk izmanto biroju darbinieki, jaunās māmiņas, kā arī Rīgas centra iedzīvotāji, kuriem tuvu dzīvesvietai nav pieejami lielveikali ar plašu preču sortimentu.

Visvairāk pasūtīto dārzeņu un augļu saraksta augšgalā ir jaunās ražas svaigie gurķi, kas pašlaik apsteiguši iepriekšējās nedēļās visbiežāk pasūtītos banānus, kā arī tomāti, āboli un bumbieri.

„Mūs patīkami pārsteidz, ka pircēji bieži izvēlas pasūtīt tieši piena produktus un dārzeņus - tas liecina par lielu uzticēšanos mūsu produktu kvalitātei un darbiniekiem. Esam priecīgi, ka e-Maxima gūst atsaucību un varam atvieglot ikdienas soli daudziem cilvēkiem, kam tas ir nepieciešams,” saka „Maxima Latvija” preses sekretārs Ivars Andiņš.

Liela daļa pasūtījumu tiek saņemti arī no Jūrmalas un Mārupes. Vispopulārākais piegādes laiks jau kopš pirmās darbības nedēļas ir no pulksten 9 līdz 11, kad produktus biežāk pasūta jaunās māmiņas. Lielākoties pasūtījumi tiek veikti virs 30 latiem, lai varētu izmantot piegādi bez maksas. E-Maxima klientiem piegāde tiek veikta līdz pašām namdurvīm, tādēļ daudzi pasūtījumos iekļauj preces, kuru svars ir visai ievērojams un kuras var lietot ilgstoši, piemēram, dzeramo ūdeni un veļas pulveri.

Jau pavisam drīz e-Maxima klientiem būs iespēja reģistrēt savu „Paldies” karti, lai, arī iepērkoties interneta lielveikalā, par katru pirkumu varētu krāt punktus veikalu tīkla „Maxima” lojalitātes programmā.

Latvijā pirmais interneta lielveikals www.e-maxima.lv tika atklāts 26.martā. Patlaban preču sortimentā ir vairāk nekā 11 000 pārtikas, pirmās nepieciešamības rūpniecības un saimniecības preču. Darbs pie jaunā „Maxima” interneta lielveikala izstrādes tika sākts pirms gada, un tā izveidē ieguldīti vairāk nekā 110 000 latu.

Sākotnēji preču piegāde tiek veikta uz adresēm Rīgā, Jūrmalā (no Lielupes līdz Mellužiem), kā arī Babītē, Baložos, Berģos, Brīvkalnos, Dzērvēs, Egļuciemā, Jaunmārupē, Krustkalnos, Lapsās, Liberos, Mārupē, Mežārēs, Piņķos, Rāmavā, Sēbruciemā, Skārduciemā, Spilvē, Tīrainē, Valdlaučos un Vīkuļos, bet nākotnē piegādes rajonus plānots paplašināt, ietverot arī Baltezeru, Olaini un Salaspili.

Piegādes cenas:
• Ja pirkuma summa ir līdz 19,98, tad piegādes cena ir 4,99;
• Ja pirkuma summa ir no 19,99 Ls līdz 29,98 Ls, tad piegādes cena ir 2,99 Ls;
• Ja pirkuma summa ir no 29,99 Ls, piegāde ir bez maksas.



Diskusija par rakstu (0) , e-maxima, Ivars Andiņš, Maxima

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats