20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LDz atver pārstāvniecību Maskavā
LDz atver pārstāvniecību Maskavā
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 24. aprīlis 2012, 16:59
Lai nodrošinātu sekmīgāku sadarbību ar Krievijas dzelzceļu, kā arī Krievijas valsts un privātajām organizācijām VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) 1.maijā Maskavā atver savu pārstāvniecību.


Izcelsmes valsts divām trešdaļām kravu, kas tiek pārvadātas pa Latvijas dzelzceļiem, ir Krievija, un līdz ar to atklātā akciju sabiedrība Rossijskije žeļeznije dorogi ir LDz lielākais sadarbības partneris. Maskavā tiek organizēti lielākie pārvadājumu nozares forumi, piemēram, ikgadējā starptautiskā izstāde un konference TransRussia un Krievijas transporta nedēļa, kā arī regulāras dzelzceļu darba grupu sanāksmes un tikšanās ar Krievijas dažādām amatpersonām. Tāpēc, lai veiksmīgāk organizētu darbu, LDz pieņēmis lēmumu atvērt pārstāvniecību Maskavā, kas pārstāvētu visa koncerna intereses.

Pārstāvniecību reģistrēs Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (KTRK).

KTRK ir nevalstiska organizācija, kas apvieno Krievijas biznesa struktūras un ir Krievijas oficiālo varas un pārvaldes struktūru atzīta organizācija. KTRK reģistrēto pārstāvniecību uztver kā respektablu, uzticamu un drošu. Latvijas kaimiņvalstu dzelzceļiem Igaunijas un Lietuvas dzelzceļiem līdzīgs pārstāvniecības veiksmīgi strādā jau vairākus gadus.

Par pārstāvniecības vadītāju iecelta Larisa Ivolfina, kura iepriekš sekmējusi LDz interešu aizstāvību, vairākus gadus strādājot LR Satiksmes ministrijas atašeja amatā Maskavā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas dzelzceļš, Maskava

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats