25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Streļčenoks: iespējams, daži politiķi domāja, ka esmu tikai jauns puišelis;viņi kļūdījās
Streļčenoks: iespējams, daži politiķi domāja, ka esmu tikai jauns puišelis;viņi kļūdījās
Autors: Apollo.lv / 19. aprīlis 2012, 11:54
Iespējams, viens otrs politiķis, balsojot par manu ievēlēšanu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka amatā, domāja, ka esmu puišelis, kas vēl ir jauns un nebūs spējīgs strādāt, veidot un stiprināt biroju. Viņi ir kļūdījušies.


To intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja KNAB direktors Jaroslavs Streļčenoks.

Viņš uzsvēra, ka atnācis uz biroju strādāt uz visiem pieciem gadiem un attiecībā uz politiķiem lems un darbosies objektīvi un neitrāli.

Streļčenoks norādīja, ka pēdējā laikā izskanējušie atsevišķu politiķu apgalvojumi, ka KNAB simpatizē vienai vai otrai partijai, nav korekti, raksta Apollo.lv.

«Publiskajā telpā izskanējuši apgalvojumi, ka KNAB līdz šim brīdim tiek nopludināta informācija.Gribu dot signālu, ka birojā strādā godīgi cilvēki. Viņi atnāca uz biroju un pašlaik strādā, lai kalpotu sabiedrības interesēs.Arī es uz biroju atnācu ar tādu pašu nostāju, mani ievēlēja politiķi un man dīvana šķiet situācija, kad daži politiķi apgalvo, ka birojā būtu informācijas noplūde un noziedzīgi darījumi. Tad man jājautā, kādēļ es par to netiku informēts un kur pa pieciem mēnešiem pazuda šī politiķu uzticība,» vaicā Streļčenoks.

Vienlaikus Streļčenoks atzina, ka nav iespējams solīt, ka turpmāk vairs nenotiks informācijas noplūde no KNAB.

Viņš uzsvēra, ka tiek darīts viss, lai uzlabotu informācijas aprites drošību un nepieļautu informācijas noplūdi ārpus biroja, taču pastāvot cilvēciskais faktors. Cilvēki mēdzot rīkoties dažādi unViņš darīšot visu iespējamo, lai veicinātu informācijas noplūžu izskaušanu.

Jau ziņots, ka iespējams, ka viens no «Latvenergo» lietas materiālu nopludinātājiem ir KNAB izmeklētājs Ruslans Balakleiskis.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jaroslavs Streļčenoks, KNAB

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats