28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Zatlera rīcībā nonāk 65 000 latu vērtais Audi A8
Zatlera rīcībā nonāk 65 000 latu vērtais Audi A8
Autors: Apollo.lv / 13. aprīlis 2012, 17:58
Ceturtdien Militārajai policijai nodota jaunā automašīna, ar kuru turpmāk pārvietosies bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers.


Auto nodots Militārajai policijai, kas veic amatpersonu apsardzi, portālam «Apollo» pavēstīja Aizsardzības ministrijas (AM) Preses nodaļas vadītāja Dace Ankipāne.

Bijušais «Chrysler» markas auto, ko izmantoja Zatlers, tiks izmantota ārvalstu amatpersonu vizīšu nodrošināšanai, vai arī gadījumos, kad esošā auto atradīsies remontā vai tehniskajā apskatē. Tāpat šo auto varēs izmantot arī pārējie eksprezidenti gadījumos, ja viņu auto būs tobrīd neizmantojami.

AM izsludinātajā konkursā par luksusa klases limuzīna iegādi eksprezidenta vajadzībām pērn decembrī uzvarēja SIA «Moller Auto Latvia», no kuras par 65 304 latiem, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, iegādāts 2012.gadā izgatavots pilnpiedziņas automobilis «Audi A8 L» ar 4,2 litru benzīna dzinēju.

Kā iepriekš ziņoja LETA, iepirkuma konkursam savus piedāvājumus iesniedza divi pretendenti - SIA «Moller Auto Latvia», kas piedāvāja iegādāties minēto «Audi A8 L», un SIA «BM», kas saskaņā ar aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju par aptuveni 74 000 latu piedāvāja iegādāties «BMW 740».

Konkursā kā uzvarētājs tika izvēlēts pretendents, kura piedāvājums bija lētāks.

Jaunā limuzīna cena nedrīkstēja pārsniegt 87 888 latus.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aizsardzības ministrija, Audi A8 L, Dace Ankipāne, Valdis Zatlers

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats