28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Interesenti aktīvi piesakās dalībai biznesa semināru ciklā; nākošais tiks organizēts tikai rudenī
Interesenti aktīvi piesakās dalībai biznesa semināru ciklā; nākošais tiks organizēts tikai rudenī
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 26. marts 2012, 12:25
Kā informē biznesa izglītības centrs „Biznesa semināri”, šobrīd vēl ir iespēja pieteikties šīs sezonas pēdējam semināru un meistarklašu ciklam “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā”, kas sāksies jau 28. martā. Nākošais šāda veida uzņēmējdarbības veicinošs semināru cikls plānots rudenī.


Šis cikls jau guvis pozitīvas atsauksmes no uzņēmējiem, kas novērtē iespēju apgūt mārketinga, reklāmas un pārdošanas svarīgākos aspektus, būtiski ietaupot un izmantojot starptautiskā finanšu uzņēmuma „Nordic Finance” un Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) sniegto atbalstu.

Nākot pretim uzņēmumiem, semināru ciklu daļēji līdzfinansē ne tikai finanšu uzņēmums “Nordic Finance”, kas radis iespēju atsevišķiem uzņēmumiem segt daļu izmaksu par dalību izglītojošos semināros un meistarklasēs, bet arī pateicoties LUAC atbalstam, dalība semināru ciklā nelielam uzņēmumu skaitam ir pieejama ar 80% atlaidi.

„Šobrīd svarīgi ir divi aspekti – ietaupīt un attīstīties. Šāds modelis, kādu piedāvā „Biznesa semināri”, mūs uzrunāja, jo profesionāļa skatījums un lekcijas par tik izdevīgiem nosacījumiem ir grēks neizmantot,” atzīst Ainārs Ločmelis, „Sidrabavots” pārstāvis.

Biznesa psihologa Jāņa Rozes vadītais semināru cikls “101 iespēja Jūsu biznesa straujai izaugsmei: kā gūt būtiskus panākumus pat dažu mēnešu laikā” ietver piecus seminārus un meistarklases, kurās tiks pārrunāti sekojoši jautājumi: Rezultatīvā pārdošana – kādi kreatīvie risinājumi ļauj nopelnīt vairāk; Efektīvu sarunu vadīšanas māksla – kā sasniegt vajadzīgos rezultātus pārrunās; Psiholoģija reklāmā un mārketingā – ātrākais ceļš uz klientu prātiem; Nepārtrauktā pārdošana un tās elementu integrācija uzņēmuma darbībā, kā arī Inovācijas uzņēmuma mārketingā un pārdošanas sistēmā – kā sasniegt “saldākos augļus” jau rīt.

„Šobrīd esam vienojušies ar „Nordic Finance” un LUAC par papildus iespējām uzņēmumu atbalstam. Ir jārūpējas par to, lai uzņēmējdarbība turpinātu attīstīties un augt, mūsu uzdevums ir palīdzēt,” atzīst LUAC apmācību projektu vadītāja Baiba Paegle.

„Šis semināru cikls tapis ne tikai pateicoties līdzfinansējumam no „Nordic Finance” un LUAC puses, papildus ir strādāts pie ierosinājumiem, kas saņemti no semināru apmeklētājiem. Esmu izveidojis vairākus praktiskus uzdevumus, lai katrs jautājums tiktu izskatīts no vairākām pusēm, tādējādi būtu vieglāk uztvert informāciju, ko vēlāk varēs izmantot ikdienas darbā,” stāsta Jānis Roze.

Vairāk par semināru ciklu iespējams uzzināt: http://www.ejuz.lv/biznesaseminars

Semināri un meistarklases notiek katru trešdienu no 28. marta līdz 25. aprīlim Rīgas centrā, viesnīcas TIA konferenču zālē, Kr. Valdemāra 63. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm un atbalsta iespējām, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa semināri, LUAC, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats