18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » airBaltic stiprina sadarbību ar korporatīvajiem klientiem un tūrisma aģentūrām
airBaltic stiprina sadarbību ar korporatīvajiem klientiem un tūrisma aģentūrām
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 22. marts 2012, 15:41
Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir padarījusi tās pakalpojumus pievilcīgākus ilgtermiņa un lojālajiem partneriem. Turpmāk korporatīvie partneri no uzņēmumiem, valsts iestādēm, nevalstiskām organizācijām, valdībām un tūrisma aģentūrām saņems labākus nosacījumus, izvēloties airBaltic lidojumiem uz/no 60 dažādiem galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.


airBaltic vecākais viceprezidents tirdzniecības un mārketinga jautājumos Mihaels Grimme: „airBaltic piedāvā lielisku produktu gan atpūtas, gan arī biznesa ceļotājiem. airBaltic ilgtermiņa partneri, kuri izvēlas mūs biežāk lidojumiem un palielina iegādāto pakalpojumu apjomu, saņem labākas cenas un piedāvājumus.”  

airBaltic uzlaboja savu piedāvājumu un atlaižu sistēmu, vienkāršoja darījumu veikšanas procesus, samazināja aģentūru cenas, uzlaboja iespēju iegādāties grupu biļetes, tādējādi padarot pievilcīgākus savus produktus korporatīviem partneriem un tūrisma aģentūrām Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

Turklāt šovasar airBaltic piedāvās labākus savienojumus uz pilsētām, kuras iespējams apmeklēt vienas dienas laikā. Aviokompānija katru dienu piedāvā vairākus reisus uz galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, Krievijā, Ukrainā un Baltijā. Tāpat airBaltic palielināja lidojumu skaitu līdz diviem lidojumiem dienā uz/ no Amsterdamas, Briseles, Minhenes un Vīnes. Arī citur Eiropā, Skandināvijā un NVS valstīs būs papildu reisi, lai nodrošinātu biznesa pasažieru ērtības. Tikmēr pasažieri, kuri dodas atpūtas braucienos, varēs izbaudīt populāru vasaras reisu galamērķu Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos atgriešanos lidojumu sarakstā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: airBaltic, Mihaels Grimme

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats