24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Finanšu ministrijai ir izveidota jauna mājaslapa
Finanšu ministrijai ir izveidota jauna mājaslapa
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 20. marts 2012, 17:09
No šodienas pieejama jaunizveidotā Finanšu ministrijas (FM) mājaslapa www.fm.gov.lv.


FM mērķis bija piedāvāt lietotājiem draudzīgāku mājaslapu, lai atvieglotu informācijas ieguvi, kā arī nodrošinātu vienkāršāku un ērtāku pieeju informācijai par tādām sabiedrībai nozīmīgām tēmām kā nodokļi, budžets, makroekonomika un citām FM pārziņā esošām jomām.

Mājaslapa tika izveidota, jo publicētās informācijas apjoms laika gaitā bija būtiski pieaudzis, un lapas struktūra bija kļuvusi grūti uztverama. Arī vizuālais noformējums bija novecojis un kļuvis neatbilstošs pieņemtajam FM stilam. Savukārt dēļ tehniskā risinājuma populārajos meklētājos interesentiem nebija iespējams atrast nepieciešamo, FM mājaslapā publicēto informāciju.

Jaunā FM mājaslapa piedāvā jaunu vizuālo noformējumu, ērtākas saziņas iespējas ar FM un tās amatpersonām, ministrijas īstenoto politiku pārskatāmāku struktūru, aktualitāšu atspoguļošanu video formātā, ministrijas tiešu sasaiti ar sociālajiem medijiem. Tāpat arī ministrijas mājaslapā ir pilnveidots meklēšanas rīks, kā rezultātā interesenti var pēc konkrētiem atslēgas vārdiem atrast sev nepieciešamo informāciju un citi uzlabojumi.


Diskusija par rakstu (0) , Finanšu ministrija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats