23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Nepaaugstina cenas pasažieru pārvadājumiem mikroautobusos
Nepaaugstina cenas pasažieru pārvadājumiem mikroautobusos
Autors: BNA / 28. februāris 2012, 10:44
Pēc Rīgas domes deputāta M.Kameņecka un J.Ločmeļa ierosinājuma Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija šodien neizskatīja paaugstināta servisa mikroautobusu pārvadātāju uzņēmumu lūgumu palielināt maksu par vienu braucienu un atlika jautājuma izskatīšanu līdz brīdim, kamēr saņems pārliecinošu argumentāciju.


Komisijai nebija skaidra pārvadātāju cenu politika un veidošana, piemēram, kāpēc dažos maršrutos tarifs tiek palielināts par pieciem santīmiem, bet citos – par desmit santīmiem. Turklāt pašvaldība regulāri saņem sūdzības par mirkoautobusu pārvadājumu pakalpojumu kvalitāti. 

Šobrīd lielākajā daļā maršrutu cena ir 50 santīmi, pārvadātāji vēlējās to paaugstināt līdz 55 santīmiem par vienu braucienu, arī tajos maršrutos, kuros brauciena maksa līdz šim bija 45 santīmi.

Licencēšanas komisija pagājušā gada decembrī jau izskatīja vairāku uzņēmumu, kuri veic pasažieru maksas pārvadājumus ar mikroautobusiem, lūgumus paaugstināt biļešu cenas. Toreiz komisija noraidīja šos lūgumus, jo nebija ievērotas visas normatīvajos aktos noteiktās prasības.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: pasažieru pārvadājumi, Rīgas dome

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats