19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Vēl līdz 14. februārim ir iespēja pieteikties četriem LUAC līdzfinansētiem biznesa semināriem un meistarklasēm
Vēl līdz 14. februārim ir iespēja pieteikties četriem LUAC līdzfinansētiem biznesa semināriem un meistarklasēm
Autors: BNA / 10. februāris 2012, 16:30
Šonedēļ aizvadot pirmo no biznesa izglītības centra “Biznesa semināri” organizētajiem cikla “Biznesa attīstības kreatīvais modelis: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt” semināriem un meistarklasi, uzņēmumi atzinīgi novērtējuši ne vien semināru tematiku un iegūto zināšanu noderīgumu ikdienas darbam, bet arī iespēju seminārus apmeklēt, ietaupot līdzekļus. Šobrīd vēl ir iespēja pieteikties uz četriem biznesa attīstības semināriem un meistarklasēm, tuvākais – 15.februārī.


Pirmo semināru un meistarklasi “Efektīvu pārrunu vadīšanas māksla – kā sasniegt meistarību un gūt izcilus panākumus” apmeklēja liels skaits uzņēmumu pārstāvju, atzīstot, ka semināru ciklā apkopotie temati ir ļoti nepieciešami ikdienas darba efektivitātes paaugstināšanā. 

“Seminārs bija ļoti saturīgs un noderīgs ne vien darbam, bet arī privātajai dzīvei. Labu iespaidu atstāja arī lektora kompetence, sniedzot atbildot uz ikvienu jautājumu un spējot iedziļināties dažādās problēmsituācijās,” atzīmē semināra apmeklētāja Diāna Golovina no uzņēmuma "Glaskek Latgale".

Arī Gatis Legzdiņš no uzņēmuma "Ojārs Āva un D" atzīst, ka seminārs informācijas ziņā ļoti saturīgs, bet Santa Silava, kas vada zobārstniecības praksi norāda, ka seminārā guvusi daudz atziņu un atklāsmes, veiksmīgi veidojusies komunikācija arī ar pārējiem klausītājiem.

Lai arī pirmais seminārs ir noslēdzies, cikla ietvaros interesentiem vēl pieejami četri semināri un meistarklases, kas katrs tiek veidots individuāls, tādēļ apmeklējams atsevišķi. Jau nākošnedēļ, 15. februārī, norisināsies seminārs un meistarklase „Kreatīvā pārdošana – ceļš uz ilgtspējīgas organizācijas veiksmes stāstu”. Pārdošanai ir svarīga vieta organizācijas ilgtspējībā – no pārdevēju profesionālās kompetences ir atkarīgi arī organizācijas panākumi. Lai pārdošanas process būtu mērķtiecīgs un rezultatīvs, semināru apmeklētājiem tiks sniegts profesionāls ieskats tādos jautājumos kā klientu izvērtēšana, piemeklējot viņam adekvātāko pieeju, kā izveidot un noturēt ilgtermiņa attiecības ar klientu un to kā, mācoties no savām kļūdām un panākumiem, profesionāli pilnveidoties.

Tā kā izstrādātais semināru cikls saņēmis ļoti augstu Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC), kā arī apmeklētāju novērtējumu, un atzīts par noderīgu un vērtīgu uzņēmējdarbības attīstībā, LUAC radis iespēju to līdzfinansēt 80% apmērā. Tas nozīmē, ka uzņēmumu pārstāvjiem, kas vēlas apmeklēt visus četrus seminārus, pašiem būs jāmaksā tikai par vienu. Patiesā ekonomija uzņēmumam ir ļoti nozīmīga – dalībniekam gandrīz Ls 500 vietā jāmaksā tikai kā par viena semināra un meistarklases apmeklējumu – Ls 79,50 +PVN. Uzņēmums var deleģēt arī vairākus savus pārstāvjus semināriem un meistarklasēm.

Semināru ciklu vada biznesa psihologs, Dr. psych. zinātniskā grāda pretendents, biznesa psihologs Jānis Roze.

„Pirmais seminārs un meistarklase cikla ietvaros vēlreiz apliecināja to, ka uzņēmumu darbinieki ir atvērti jaunām zināšanām un pieejām sava ikdienas darba un kopējā uzņēmuma efektivitātes paaugstināšanai. Dalībnieki aktīvi iesaistījās diskusijās, jautāja un līdz ar to guva jaunas idejas un impulsu pārmaiņu ieviešanai savos uzņēmumos,” atzīst Jānis Roze.

Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar “Biznesa semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa semināri, Jānis Roze, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats