28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jau šonedēļ sāksies semināru un meistarklašu cikls veiksmīgai biznesa attīstībai
Jau šonedēļ sāksies semināru un meistarklašu cikls veiksmīgai biznesa attīstībai
Autors: BNA / 9. janvāris 2012, 17:56
Jau šonedēļ, 11.janvārī, sāksies ilgi gaidītais un pieprasītais semināru un meistarklašu cikls „BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā pārspēt savu konkurentu jau rīt”, kas būs pieejami divus mēnešus – janvārī un februārī.


„Esmu saņēmis informācijas pieprasījumus par biznesa attīstību, pārdošanu un citām tēmām, tāpēc pieņēmu lēmumu veidot unikālu semināru ciklu programmu, kas palīdzēs uzņēmējiem sakārtot darba vidi un gūt atbildes uz dažādiem jautājumiem. Esmu gandarīts, ka šī ir joma, ko cilvēki vēlas apgūt, paplašināt savas zināšanas, lai ikdienā darbs ritētu raitāk un būtu iespējams uz sevi paskatīties no malas, izvērtēt. Uzņēmumiem ir svarīgi apzināties, ka attīstība liela mērā ir atkarīga no vēlmes un spējas sekot līdzi laikam, būt radošiem un inovatīviem, neiestrēgt novecojušās darba metodēs. Pasaule attīstās, sabiedrības pieprasījums mainās un ir jāspēj adekvāti reaģēt,” atzīst semināra vadītājs Jānis Roze.

Jānis Roze ir pazīstams biznesa psihologs un uzņēmumu attīstības konsultants, kā arī Dr.psych. zinātniskā grāda pretendents. Tāpat lektors guvis ilgu gadu pieredzi pedagoģijā, augstākās izglītības iestādē pasniedzot tādus kursus kā – Ilgtspējīga organizācijas stratēģija, Personāla novērtēšana un motivācija, Līderība, Komandas izveide un vadība, Organizācijas kultūra, Apmācība organizācijā, Kreativitātes un inovāciju veicināšana un ieviešana organizācijā. Strādājot par lektoru RPIVA un TURĪBA ar dažādām mērķauditorijām, tostarp, ārzemju studentiem, veicot pētījumus, adaptējot personāla novērtēšanas metodikas un izveidojot savas, ļāvusi Jānim Rozem redzēt situāciju organizācijā kopumā un dažādu faktoru mijiedarbībā (stratēģijas, motivācijas, organizācijas kultūras uc.).

Semināru cikls sadalīts piecos semināros. Pirmais seminārs "Kreatīvā pārdošana - ceļš uz ilgtspējīgas organizācijas veiksmes stāstu” + kreatīvas pārdošanas meistarklase norisināsies jau 11. janvārī, 18. janvārī seminārs “Efektīvā kreatīvā līderība” + radošās līderības meistarklase, 25. janvārī seminārs “Psiholoģija mārketingā – kreatīvs ceļš uz klientu prātiem” + mārketinga meistarklase un konsultācijas. Savukārt, februāris iesāksies ar diviem semināriem - “Mērķtiecīgs un uz sasniegumiem orientēts personāls – mūsdienu motivācijas paņēmieni” + personāla motīvu noteikšanas, motivēšanas un motivācijas koriģēšanas meistarklase, kas norisināsies 1. februārī un kā pēdējais seminārs šajā ciklā - “Iebildumu apstrādes meistarība pārdošanā” + Iebildumu apstrādes meistarklase – 8. februārī.

Uzņēmumiem ir iespēja apmeklēt katru semināru atsevišķi, maksājot 79.50 LVL vai pieteikties visam semināru un meistarklašu ciklam un gūt pilnvērtīgas zināšanas, maksājot 238.50 LVL – divus seminārus apmeklējot bez maksas.

Lai pieteiktos pirmajam semināram un meistarklasēm, kas norisināsies 11.janvārī vai visam piecu semināru ciklam, rakstiet “Biznesa semināriem” – info@biznesaseminari.lv vai zvaniet 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jānis Roze, RPIVA

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats