28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Vēl tikai 10 dienas pazemināta cena izglītības programmas „Grāmatvedības pamati” 2.līmenim
Vēl tikai 10 dienas pazemināta cena izglītības programmas „Grāmatvedības pamati” 2.līmenim
Autors: BNA / 22. augusts 2011, 11:19
Grāmatveži, kas vēlas celt savu kvalifikāciju, piesakās Latvijas zvērinātu revidentu asociācijas Izglītības centrā (LZRA IC) 2.līmenim „Uzņēmumu grāmatvedība”, kas tiek īstenota izglītības programmas „Grāmatvedības pamati” ietvaros. 


Šī programma ir akreditēta un paredzēta tiem, kas uzsāk savu karjeru grāmatveža amatā, un visiem, kas sekmīgi apgūst abus līmeņus, saņem valsts apliecību par profesionālās pilnveides izglītību.

1.līmenis ir piemērots iesācējiem ar vai bez nelielām priekšzināšanām, bet 2. līmenis ir praktizējošiem grāmatvežiem, kas vēlas padziļināt un paplašināt izpratni un prasmes grāmatvedības uzskaitē un saimniecisko situāciju izpratnē, kā arī pilnveidot zināšanas nodokļu aprēķiniem, t.sk. lai minimizētu nodokļu riskus un vairotu biznesa finanšu stabilitāti.

„Šodien, kad jādomā par konkurētspēju darba tirgū, tieši rūpes katram par savu zināšanu līmeni, var būt noteicošais faktors ”, bilst Izglītības centra direktore M.Deksne.

Mācības notiks septiņas ceturtdienas: 29.septembrī, 6., 20. un 27.oktobrī, 3. un 17.novembrī, 1.decembrī plkst. 10.00 - 16.40. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: grāmatvedība, Grāmatvedība iesācējiem, grāmatvedības kursi, grāmatvedības semināri, Grāmatvežu apmācība, Grāmatvežu semināri, Kursi grāmatvežiem, Nodokļi, Nodokļu kursi, semināri grāmatvežiem, Semināri par nodokļiem, Semināri revidentiem

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats