19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Tiek rīkots konkurss, kura uzvarētāju gaida gardas dāvanas
Tiek rīkots konkurss, kura uzvarētāju gaida gardas dāvanas
Autors: BNA / 1. jūlijs 2011, 10:46
Jau pāris dienas norisinās konkurss “Druvas saldējuma vasara”, kura uzvarētājs varēs sev nodrošināt gardu un saldējumu pilnu vasaru.


Šis konkurss izceļas ar to, ka noteikumi ir vienkārši - katrs cilvēks var iesūtīt neierobežotu skaitu materiālu foto, video, zīmējumu, teksta vai jebkādā citā formātā, kuros sniegta atbilde uz jautājumu “Kā Tev garšo Druvas saldējums”? Materiāli jāiesūta elektroniski uz e-pastu: info@druvassaldejums.lv līdz 31. jūlijam.

Konkursa galvenais mērķis ir ļaut iztēlei vaļu. Jo dažādākas saldējuma šķirnes, jo interesantāks sižets, dažādāks pasniegšanas veids un vairāk emociju, jo labāk. Katras nedēļas uzvarētājs saņem balvā pilnu saldējuma komplektu – visus “Druvas” saldējumus, kas tiek piedāvāti pārdošanā vafeļu glāzītēs un divus lielos ģimenes saldējumus pēc izvēles. Akcijas noslēgumā, 5. augustā, labākā darba autors balvā saņems tik saldējumu, cik pats var paņemt rokās un aiznest. Ir paredzētas arī īpašas balvas tiem, kas pratīs pārsteigt.

Visus darbus publicēsim mūsu mājas lapā www.druvassaldejums.lv, Facebook, Draugiem, Twitter un Mix.lv.

“Šī konkursa viens no mērķiem ir iepazīstināt nezinātājus ar īstu saldējumu un zinātājiem dot iespēju izpausties un ar saldējumu nodrošināt sev visu vasaru. Domājam, ka arī rezultāti būs lieliski, jo Latvijā dzīvo daudz radoši, izdomas bagāti cilvēki un kuram gan negaršo saldējums,” atzīst A/S Druvas Pārtika pārdošanas direktors Vairis Miltiņš.

Druvas saldējums nemainīgi saglabā savas labās garšas īpašības, jo ražošanā A/S „Druvas pārtika” izmanto tikai dabīgu lauku pienu no SIA „Saldus Druva” fermām, to neaizstājot ar sauso piena pulveri. A/S Druvas Pārtika firmas zīme ir cigoriņu saldējums. Tas ir gatavots pēc uzņēmuma oriģinālās receptes, kas saglabājusies nemainīga kopš 1986. gada un līdz ar klasisko plombīra saldējumu ir viens no iecienītākajiem un pieprasītākajiem Druvas ražotajiem saldējumiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Druvas pārtika, Druvas saldējums, garšīgs saldējums, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, saldējums, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats