28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Uzņēmumiem jau laicīgi jādomā par preču izvietošanu rudenī
Uzņēmumiem jau laicīgi jādomā par preču izvietošanu rudenī
Autors: BNA / 8. jūnijs 2011, 12:12
Lai gan vasara sākusies tikai nesen un iedzīvotāji šobrīd ir aizņemti ar saulgriežu plānošanu, tomēr uzņēmējiem šis ir īstais laiks, kad plānot lielos rudens darbus, kā piemēram, dārza velšu izvietošanu veikalu plauktos un tirgus placī.


Nav noslēpums, ka pirmais, kam klients pievērš uzmanību ir preces vizuālais izskats un tikai tad seko sīkāka informācija par produktu. Lai piesaistītu pēc iespējas lielāku klientu skaitu un uzņēmumu preces veikalu plauktos un uz tirgus galdiem izskatītos pievilcīgi, ir nepieciešams padomāt par tā iepakojumu.

Uzņēmums “Aimaks”, kas specializējas uz kartona kastīšu izstrādāšanu un izgatavošanu, kā arī poligrāfiskas produkcijas izlaidumu, uzņēmumiem piedāvā izmantot dažādas kartona kastes, kas ir ne tikai dizainiski ļoti pievilcīgas un uz tām iespējams izvietot uzņēmuma reklāmu, bet tās var nodot otrreizējā pārstrādē, tādā veidā rūpējoties par dabu un kokiem.

“Vasara ir laiks, kad var gūt jaunas idejas un iedvesmas, lai rudens nāktu ar vieglumu un labi padarīta darba sajūtu, tāpēc iesakām uzņēmumiem par vasaras velšu un citu produktu izvietošanu domāt jau laicīgi. Kartona kastēm ir vairākas priekšrocības – ekoloģija, tīrība, tās iespējams pārstrādāt, izvietot reklāmu, tādā veidā rūpējoties gan par vizuālo tēlu, gan dabu,” atzīst   “Aimaks” valdes loceklis Ruslans Semjonovs

Tomēr kartons tiek izmantots ne tikai iepakojumu veidā, bet pēdējā laikā palikuši arī izplatīti kartona stendi, kuriem piemīt daudz priekšrocību – ērti un ātri salokāmi, kā arī izdevīgāki, samazina izmaksas. Šis iepakojums ir ciets un izturīgs, tā priekšrocības ir vieglā savienojamība un pielāgošana citiem materiāliem.

Kartona iepakojums ir viegli komplektējams tirdzniecības vietās un izejvielu krājums ir praktiski neizsīkstošs. “Kartonam ir liela ekoloģiska priekšrocība – kartona iepakojums ir biodegradējams un 100% pārstrādājams. Otrreizējās izejvielas ir izmantojamas iepakojuma un citu produktu ražošanai,” informē Ruslans Semjonovs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aimaks, Aimaks stendi, kartona iepakojumi, kartona izstrādājumi, kartona stendi, papīra iepakojums, praktisks produkta iepakojums, produkcijas stendi, Ruslans Semjonovs, videi draudzīgs iepakojums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats