19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Sabiedrība arvien vairāk pievērš uzmanību ekoloģiskumam un dabīgiem materiāliem
Sabiedrība arvien vairāk pievērš uzmanību ekoloģiskumam un dabīgiem materiāliem
Autors: BNA / 25. maijs 2011, 12:10
Kā liecina, uzņēmuma “Aimaks” ražošanas apjomi, šobrīd sabiedrība sāk pievērst arvien lielāku uzmanību preču kvalitātei, ekoloģiskumam un dabīgām izejvielām, kas nekaitē dabai un cilvēku veselībai.


Uzņēmuma Aimaks” valdes loceklis Ruslans Semjonovs atzīst, ka kartons ir izmantojams iepakojumu veidā, kas ir ne tikai ekolooģiski, bet arī ļauj cilvēkiem ērtāk pārnesāt savas preces, produktus, un arī ir vizuāli pievilcīgāks – ar apdrukām un uzrakstiem, kurus cilvēki var iegādāties gan gatavā veidā, gan arī izvēlēties savu dizainu.

Ņemot vērā, cik strauji Latvijā ir attīstījusies kartona iepakojumu ražošana, daudzi uzņēmumi Latvijā izvēlas tieši pašmāju, nevis ārzemju preci, kura pāris gadu laikā ir sasniegusi ārzemju ražoto kartona iepakojuma kvalitāti.

Tomēr kartons tiek izmantots ne tikai iepakojumu veidā, bet pēdējā laikā palikuši arī izplatīti kartona stendi, kuriem piemīt daudz priekšrocību – ērti un ātri salokāmi, kā arī izdevīgāki, samazina izmaksas. Šis iepakojums ir ciets un izturīgs, tā priekšrocības ir vieglā savienojamība un pielāgošana citiem materiāliem.

Kartona iepakojums ir viegli komplektējams tirdzniecības vietās un izejvielu krājums ir praktiski neizsīkstošs. “Kartonam ir liela ekoloģiska priekšrocība – kartona iepakojums ir biodegradējams un 100% pārstrādājams. Otrreizējās izejvielas ir izmantojamas iepakojuma un citu produktu ražošanai,” informē Ruslans Semjonovs.

“Aimaks” ražotie kartona stendi nav tikai praktiski, bet tā ir lieliska iespēja uzņēmumiem reklamēt savu vārdu un preci. Uzņēmums piedāvā ne tikai izveidot atbilstošus kartona stendus, bet arī to apdrukāt ar uzņēmuma logo, saukli vai attiecīgās preces nosaukumu.

Uzņēmums “Aimaks”, kurš nodarbojas ar kvalitatīvu kartona stendu izveidēm, dod plašas izvēles iespējas – uz stenda izveidot apdruku, attiecīgā uzņēmuma logo vai preces nosaukumu, kas ir laba izdevība uzņēmumiem reklamēt savus pakalpojumus. Arī tādi uzņēmumi kā “Lāči”, “Drogas”, “Hanzas maiznīca” un citi ir izvēlējušies “Aimaks” produkciju.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aimaks, Aimaks stendi, kartona iepakojumi, kartona izstrādājumi, kartona stendi, papīra iepakojums, praktisks produkta iepakojums, produkcijas stendi, Ruslans Semjonovs, videi draudzīgs iepakojums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats