24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pašmāju kartona iepakojumu uzņēmumam piešķirta preču zīme “Latvijas produkts”
Pašmāju kartona iepakojumu uzņēmumam piešķirta preču zīme “Latvijas produkts”
Autors: BNA / 10. maijs 2011, 12:15
No šī gada maija kartona iepakojuma ražotājam SIA “Aimaks” piešķirta preču zīme “Latvijas produkts”, kuru iespējams saņemt produktiem, kuru tapšanā lielāka pievienotā vērtība (vismaz 51%) radīta Latvijā.


Uzņēmums “Aimaks”, kas specializējas uz kartona iepakojuma izstrādāšanas un izgatavošanas, kā arī poligrāfiskas produkcijas izlaiduma (tipogrāfija), ir ieguvis preču zīmi “Latvijas produkts”, kas nozīmē, ka šī uzņēmuma produkcijai ir lielākā pievienotā vērtība (vismaz 51% no gala vērtības) produktam vai pakalpojumam tiek radīta Latvijas teritorijā, produkta ražošanā vai pakalpojuma nodrošināšanā tiek nodarbināti Latvijas iedzīvotāji, produkts tiek piedāvāts tirdzniecībai Latvijas teritorijā un produkti atbilst Latvijas Republikas likumdošanā esošajiem noteikumiem par produktu kvalitāti un drošumu.

“Esam ļoti lepni, ka birojs “Latvijas produkts” piešķīris šo preču zīmi arī mums, jo tādā veidā ir iespējams sabiedrību, potenciālos un arī esošos klientus informēt par mūsu produkta kvalitāti un  izcelsmi, kā arī patriotismu un Latvijas vārda prezentēšanu vietējā tirgū un ārvalstīs. Tagad iedzīvotājiem būs lielākas iespējas atpazīt un novērtēt pašmāju ražojumus, kas nebūt nav sliktāki par ārvalstu,” atzīst “Aimaks” valdes loceklis Ruslans Semjonovs.

Galvenie „Latvijas produkts” darbības virzieni ir sabiedrības izglītošana un informēšana par paaugstinātu vietējo ražotāju konkurētspēju, apliecinātu produktu kvalitāti un ļautu patērētajiem izdarīt izvēli par labu Latvijas produktiem.

Uzņēmumi, kam ir interese par preču zīmes "Latvijas Produkts" saņemšanu, jāraksta pieteikums brīvā formā biedrībai "Latvijas Produkts" uz adresi info@latvijasprodukts.lv. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aimaks, kartona iepakojums, Latvijas produkts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats