16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pašmāju kartona iepakojumi nu jau ir analogi ārzemēs ražotajiem
Pašmāju kartona iepakojumi nu jau ir analogi ārzemēs ražotajiem
Autors: BNA / 2. maijs 2011, 12:10
Atbalstot pašmāju ražotājus, vairāki Latvijas uzņēmumi par savas produkcijas stendiem izvēlas Latvijā ražotus kartona izstrādājumus, kas šobrīd jau ir sasnieguši ārzemju produkcijas kvalitāti.


Lai gan pirms vairāk nekā desmit gadiem šķita, ka ārzemēs ražo vislabākos kartona iepakojumus, nenovērtējot pašmāju ražojumus, šobrīd viss ir strauji mainījies. Ar šādiem stendiem tiek pierādītas plašās kartona izmantošanas iespējas, kas neaprobežojas tikai ar iepakojumiem.

“Šādu stendu galvenā priekšrocība ir iespēja tos glabāt salocītā veidā un uzstādīt dažās sekundēs. Stendi būtiski ietaupa laiku, samazina glabāšanas, transportēšanas, uzstādīšanas un arī noņemšanas un utilizācijas izmaksas, kas šobrīd ir īpaši svarīgi,” atzīst “Aimaks” valdes loceklis Ruslans Semjonovs.

Kartona stendi nav tikai praktiski, bet tā ir lieliska iespēja uzņēmumiem reklamēt savu vārdu un preci, vienlaikus demonstrējot uzņēmuma atbildību pret apkārtējo vidi. Uzņēmums “Aimaks” piedāvā ne tikai izveidot atbilstošu kartona stendu, bet arī to apdrukāt ar uzņēmuma logo, saukli vai attiecīgās preces nosaukumu.

“Aimaks” produkciju jau ir novērtējuši tādi uzņēmumi kā “Lāči”, “Drogas”, “Hanzas maiznīca” un citi, kas pierāda lielo uzņēmumu uzticību vietējiem ražotājiem un viņu kvalitatīvajiem stendiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aimaks, Aimaks stendi, kartona iepakojumi, kartona izstrādājumi, kartona stendi, papīra iepakojums, praktisks produkta iepakojums, produkcijas stendi, Ruslans Semjonovs, videi draudzīgs iepakojums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats