28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Z/S “Kurmīši” produkcija palīdz izvairīties no saslimšanas ar gripu
Z/S “Kurmīši” produkcija palīdz izvairīties no saslimšanas ar gripu
Autors: bizness.lv / 20. janvāris 2011, 11:49
Šajā drēgnajā laikā cilvēku organisma aizsargspējas kļuvušas vajākas, tādēļ, lai niedzīvotos vīrusu slimību izraisītās komplikācijās un neaplipinātu kolēģus un draugus, ir nepieciešams miers, vitamīni, daudz šķidruma un svaigs gaiss regulāri izvēdinātās telpās. 


“Gripa Latvijā pašlaik pieņemas spēkā, tādēļ jebkuram cilvēkam, kas nevēlas ilgu laiku pavadīt slimības gultā, ieteicams padomāt par profilaksi. Kā viens no imūnsistēmu sabilizējošiem un stiprinošiem elementiem ir veselīgs uzturs, kas ietver regulāru un pietiekamu šķidruma uzņemšanu. Zāļu tējas šajā periodā ir ļoti ieteicamas, jo satur antioksidantus, kas aizsarga organismu no kaitīgajām baktērijām,” norāda “Vakcinācijas Centra” vadītāja  Ārija Stalbova.

Ūdens un tējas ir ieteicamākie šķidrumi, kurus vajadzētu lietot ne tikai gripas laikā, bet ik dienu. Z/S “Kurmīši” produkcijā ietilpst veselīgās un gardās zāļu tējas, kā piemēram, brīvdienu tēja, kas dod iedvesmu un spēku, jaunības tēja, kuras garšu buķetē dominē kumelīte un kaķu mētras citrusu aromāts, omulības tēja, kas sasildīs un liks justies labāk, līksmā vēja meža tēja, kurā uzkrāti dabas parka "Daugavas loki" vēju nestie mežu un pļavu aromāti un citas. Piedāvājumā arī dažādi kaltēti augi, kā piemēram, kliņģerīšu ziedlapiņas, kuras var izmantot ne tikai tēju gatavošanā, bet arī ārstnieciskas ziedes pagatvošanā; herpes, iekaisušu vēnu, augoņu, niezes un iekaisumu ārstēšanai; izops, kura novārījums iedarbojas pret klepu, pārmērīgu svīšanu; ehinācija, kurai piemīt antibakteriāla, pretvīrusu, pretiekaisuma un imūnsistēmu stimulējoša iedarbība, kā arī citi, kas šajā aukstajā gripas ne tikai sasildīs, bet arī uzlabos veselību.

“Šobrīd pieaug pieprasījums pēc dabīgajām zāļu tējām, jo ziemā it sevišķi ir jārūpējas par veselību. Kā arī nereti klienti izvēlas mūsu produkciju kā dāvanu tuviniekiem svētkos, tie pārsvarā ir dažādi komplekti, ar kuriem pats var pagatavot savu īpašo veselības produktu” atzīmē Z/S “Kurmīši” īpašnieks Ivars Geiba.

Lai iepriecinātu tuvākos svētkos un ikdienā, zāļu tējas šobrīd ērti var iegādāties Latvijas lielākajās pilsētās, kā piemēram, Aglonas maizes muzejā, Daugavpils ielā 7 gan Rīgā: Latvijas produktu veikalā "ILVO", T/C "ORIGO", SIA „www.bbfactory.lv”, Lāčplēša ielā 61, un citos, gan Jelgavā, veikalā „dbdaba”, Raiņa ielā 17, gan veikalos Salaspilī, Ventspilī, Ludzā un citviet. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: gripas profilakse, tēju iedarbība, tēju veidi, tēju veikals, Vakcinācijas centrs, veselības tējas, veselīgs dzīvesveids, veselīgs uzturs, Z/S Kurmīši, zāļu tējas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats