28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Pārtika, veselīgs uzturs » Veselīgam dzīvesveidam atbilstošs pikniks – arvien pieprasītāks
Veselīgam dzīvesveidam atbilstošs pikniks – arvien pieprasītāks
Autors: Publicitātes materiāls / 25. aprīlis 2018, 13:25
Iestājoties siltākām un pavasarīgākam laikam, arvien biežāk Latvijas iedzīvotāji izvēlas pavadīt savu brīvo laiku pie dabas krūts, rīkojot dažādas aktivitātes, tai skaitā pārgājienus, laivu braucienus un dārza svētkus. Šajā laikā strauji pieaudzis arī pieprasījums pēc dažādām barankām un sausiņiem, kas skaidrojams ar piknika sezonas atsākšanos. Līdzās grilētai gaļai, dārzeņu salātiem un citiem sezonāliem ēdieniem, cilvēki arvien biežāk izvēlas piknika galdu papildināt arī ar vieglām un gardām uzkodām. 


Vidzemes maiznīcas valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa-Eglīte uzsver, ka sausiņi, barankas un cepumi ir ne tikai garšīga, bet arī veselīga saldumu alternatīva gan bērniem, gan pieaugušajiem, turklāt tā sniedz nepieciešamo enerģiju. 

"Relaksējošs pikniks ir tas, kas ļauj mums atpūsties no ikdienas steigas un ir iestājies patiesi tam pateicīgs un piemērots laiks. Un kā novērots, blakus ierastajiem gardumiem, vieta uz galda atrodas arī veselīgām uzkodām, kuras der gan mums – pieaugušajiem, gan mūsu bērniem. Tas ir lielisks veids kā uzņemt nepieciešamo enerģiju un nodrošināt organismu ar veselīgām minerālvielām," norāda L. Liepiņa-Eglīte, piebilstot, ka veselīgam dzīvesveidam atbilstošs pikniks kļūst arvien populārāks un cilvēki pastiprināti sākuši sekot līdzi tam, ko lieto savā uzturā. Arī svētki un brīvdienas tam nav izņēmums.

“Vidzemes maiznīca” piedāvājumu klāsts ir tik bagātīgs, ka ikviens spēs atrast kāroto – sākot no parastām kviešu miltu baranciņām, vaniļas cepumiem līdz pat auzu un kliju cepumiem un baranciņām, kas ir gan veselīgas, gan diētiskas.

"Vidzemes maiznīca" aicina izmantot saulainās brīvdienas, sarīkojot pikniku ar ģimeni vai draugiem, un neaizmirst par veselīgi aktīvu atpūtu un piknika sezonas kārumiem!



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats