16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Mārketings, reklāma » Straume: Jautājums par Faceook bloķēšanu nav aktuāls
Straume: Jautājums par Faceook bloķēšanu nav aktuāls
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 13. aprīlis 2018, 15:54
Tikšanās ar sociālā tīkla “Facebook” pārstāvjiem bija veiksmīga un sociālais tīkls palīdzēs nodrošināt caurspīdīgu vēlēšanās, paziņojis Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jēkabs Straume, piebilstot, ka jautājums par “Facebook” bloķēšanu vairs nav aktuāls.



Straume žurnālistiem paziņoja, ka “Facebook” atvērts sadarbībai un abas puses kontaktēsies arī turpmāk. Nākamā tikšanās paredzēta maijā, taču jebkurā brīdī ir iespējams noorganizēt jaunu tikšanos. “Tas ir tikai viens telefona zvans, e-pasts vai videokonference,” piebilda Straume.

Tikšanās laikā apspriesti jautājumi saistībā ar Saeimas vēlēšanu procesa caurskatāmības nodrošināšanu, viltus ziņu un dezinformācijas iegrožošanu. Straume pauda optimismu par iespējām apturēt priekšvēlēšanu kampaņas, kuras ir pārkāpušas aģitācijas likumu.

Tāpat Straume norādīja, ka jautājums par “Faceook” bloķēšanu nav aktuāls.

Jau vēstīts, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs nolēmis pievērst pastiprinātu uzmanību politisko spēku aģitācijām sociālajos tīklos. Saistībā ar šo ieceri birojs uzrunājis jau vairākus sociālos tīklus, kurus aktīvi izmanto arī Latvijā.

Kā zināms, sabiedrībā milzīgu rezonansi izraisījis Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja paziņojums par iespējamu sociālā tīkla “Facebook” bloķēšanu saistībā ar partiju priekšvēlēšanu kampaņu aktivitāti.

Tas radījis bažas sabiedrībā – vai tas tomēr nav pārāk drastisks veids kā centies atrisināt šādas problēmas?



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats