25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Loģistika, transports » Dzelzceļa elektrifikācijas iepirkumam pieteikušies četri kandidāti
Dzelzceļa elektrifikācijas iepirkumam pieteikušies četri kandidāti
Autors: bizness.lv / 31. oktobris 2018, 12:28
Šodien noslēdzās VAS “Latvijas dzelzceļš” (LDz) izsludinātā iepirkuma (sarunu procedūras, publicējot dalības uzaicinājumu) “Latvijas dzelzceļa tīkla elektrifikācija: būvniecība” pirmā kārta, kurā interesentiem bija jāiesniedz pieteikumi, apliecinot savu dalību iepirkumā. Iepirkuma komisija ir saņēmusi četru kandidātu pieteikumus un kvalifikācijas dokumentus. 


Interesi piedalīties iepirkumā paudusi Personu apvienība “INABELEC”, Personu apvienība “Siemens-TSO-BMGS”, Personu apvienība “Cobra-Arčers” un Personu apvienība “LREC”. 

Iepirkuma komisija izskatīs kandidātu iesniegtos kvalifikācijas dokumentus un rakstiski informēs kandidātus par tālāko dalību iepirkumā. 

Iepirkums attiecas uz Latvijas dzelzceļa tīkla elektrifikācijas pirmā posma īstenošanu. Tā ietvaros līdz 2023. gada beigām plānots elektrificēt dzelzceļa līnijas – Daugavpils–Krustpils, Rēzekne-Krustpils un Krustpils-Rīga, veicot to elektroapgādes sistēmas, kontakttīkla, signalizācijas, centralizācijas un bloķēšanas un sakaru sistēmas, sliežu ceļu, tehniskās drošības sistēmas, ēku un būvju izbūvi/pārbūvi, tādējādi līdz 2023. gadam nodrošinot viena pilnībā elektrificēta tranzīta koridora funkcionalitāti. 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats