19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Latvijas zīmoli » Dimdiņu kāposti gadu no gada apliecina savu dabisko izcelsmi un augsto kvalitāti
Dimdiņu kāposti gadu no gada apliecina savu dabisko izcelsmi un augsto kvalitāti
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 3. novembris 2013, 22:50
Atkāroti izvērtējot uzņēmuma atbilstību kritērijiem, dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmumam “Dimdiņi” tiek pagarināts preču zīmes „Dabīgs produkts” izmantošanas termiņš, tādējādi apstiprinot, ka “Dimdiņi” ražotā produkcija ir dabīga un kvalitatīva.


“Dabīgs Produkts” apliecina produktu atbilstību kritērijiem, tie nesatur kaitīgās pārtikas piedevas vai ģenētiski modificētus produktus, kā arī to ražošana atbilst prasībām – apkārtējā vide un ražošanas process neatstāj negatīvu ietekmi uz produkta kvalitāti un dabiskumu.

„Katram uzņēmumam preču zīme lietošanā tiek piešķirta uz gadu, pēc šī termiņa notiek atkārtotas pārbaudes un, ja uzņēmums nav izmainījis sava produkta sastāvdaļas un vēl joprojām atbilst kritērijiem, preču zīme tiek piešķirta vēl uz gadu. Tika pārbaudīti uzņēmuma ražotie štovēti kāposti un štovēti kāposti ar šampinjoniem, skābētu kāpostu sula, skābēti kāposti, skābēti kāposti ar burkāniem, skābēti kāposti ar dzērvenēm, skābēti kāposti ar āboliem, kā arī skābēti kāposti ar papriku un varam apliecināt – šie produkti ir dabīgi un nesatur kaitīgās izejvielas,” norāda biroja «Dabīgs Produkts» projektu vadītāja Ieva Rozenberga

„”Dimdiņos” tiek kāposti audzēti uz vietas, līdz ar to pārstrādei domātās šķirnes tiek rūpīgi atlasītas un pētītas jau no 1992.gada, un šo gadu pieredze garantē kvalitāti no sēkliņas līdz gataviem pārstrādes produktiem. SIA „Dimdiņi” kāpostus audzē pēc integrētās audzēšanas metodes , kā arī pēc augstajiem GLOBALG.A.P. starptautiskās sertifikācijas standartiem,” stāsta SIA “Dimdiņi” pārstāve Iveta Audziša.

„Dimdiņi” ir dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums, kas specializējies kāpostu audzēšanā. 150 hektāru platībā aug pārsvarā galviņkāposti, tiek audzēti arī Ķīnas kāposti un ziedkāposti. Lielākā daļa pašu izaudzēto kāpostu tiek pārstrādāti, gatavojot skābētus kāpostus, štovētus kāpostus, kāpostus marinādē un marinētus kāpostu salātus.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Dabīgs produkts, Dimdiņu kāposti, Iveta Audziša

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats