28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Latvia Invent » Uzņēmējiem pieejams Latvia Invent atbalsts inovāciju ieviešanai
Uzņēmējiem pieejams Latvia Invent atbalsts inovāciju ieviešanai
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 23. marts 2013, 19:12
Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centrs “Latvia Invent” izveidots, lai veicinātu un paplašinātu vietējo uzņēmumu piedāvājumu, nodrošinātu konsultācijas, ekspertu palīdzību ideju izstrādē un jaunu risinājumu iekļaušanu uzņēmuma piedāvājumā. 

Šobrīd programmas “Biznesa Uzrāviens” dalībniekiem pieejama unikāla iespēja saņemt “Latvia Invent” līdzfinansējumu 50 – 100 % apmērā, uzņēmuma straujākas izaugsmes veicināšanai.

Pirms produkta ieviešanas tirgū ikviens uzņēmums vēlas būt maksimāli pārliecināts, ka pircēji preci vai pakalpojumu novērtēs, ka tas viņiem ir nepieciešams un viņi to pirks, taču nereti pašam uzņēmumam ir grūti objektīvi izvērtēt produktu, pie kura, iespējams, ilgi strādāts, kas ir gatavots un veidots, kam veltīta liela uzmanība. Ir nepieciešams viedoklis no malas, kas izvērtē visas stipras un vājās puses, ka arī norāda jomas, kurās vēl būtu nepieciešams veikt uzlabojumus

“Latvia Invent” strādā ar jaunu produktu ieviešanu tirgū dažādos aspektos. Vispirms tā ir produkta izvērtēšana jeb testēšana, kā arī situācijas izpēte, nosakot, vai konkrētā prece, pakalpojums būs konkurēt spējīgs un sasniegs gaidāmos rezultātus. Eksperti izsaka savu viedokli, kas pamatots izpētē un dod vērtējumu par konkrēto produktu un iespējamajiem uzlabojumiem.

Tāpat “Latvia Invent” speciālisti var palīdzēt uzņēmumam, izstrādājot konkrētu plānu, kā produktu ieviest tirgū jau pēc tam, kas tas ir pilnība izstrādāts un gatavs palaišanai tirgū. Nepieciešama skaidra vīzija par mārketinga komunikāciju, pārdošanas stratēģiju, mērķa auditoriju sasniegšanu, noieta tirgiem, komunikācijas kanāliem, tirdzniecības punktiem, kā arī daudz citiem aspektiem, kas visi kalpo par atbalstu produkta ieviešanai.

“Latvia Invent” aktīvi strādā pie inovāciju ģenerēšanas un ieviešanas ne vien uzņēmumu produktu klāstā, bet arī darba organizācijā, vadībā, mārketingā un citos darbības virzienos, padarot tos efektīvākus, modernākus un ļaujot ieguldītajām investīcijām atmaksāties ar uzviju tuvākā un tālākā nākotnē.

Lai pieteiktos sadarbībai, uzņēmumi aicināti pieteikties, rakstot uz info@invent.lv




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats