28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Finanses, apdrošināšana » Ātrais SMS kredīts sveic pavasara atnākšanu, dāvinot jaunajiem klientiem svētku tortes
Ātrais SMS kredīts sveic pavasara atnākšanu, dāvinot jaunajiem klientiem svētku tortes
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 4. marts 2013, 10:35
Tuvojoties pavasarim un vieniem no skaistākajiem svētkiem – Sieviešu dienai, arī Ātrais SMS kredīts (Ātrais.lv) ir padomājis par īpašu sveicienu, jaunos klientus iepriecinot ar svētku tortēm.  


Sieviešu diena ir tā diena, kad vīrieši visā Latvijā domā par to, kā iepriecināt gan savas mātes, gan meitas, gan mīļotās. Izrādot savu mīlestību, nereti tiek pasniegtas skaistas dāvanas un ziedi, skaitītas izjustas dzejas rindas un rīkotas romantiskas vakariņas. Lai nebūtu jādomā vismaz par maltīti un jātērē tai papildus līdzekļi, Ātrā SMS kredīta (Ātrais.lv) dāvinātā torte lieliski papildinās svētku sajūtu.   

„Pavasaris ir īpašs laiks, kad atmostas viss no jauna! Cilvēki uz ielām kļūst smaidīgāki un dārzos sāk plaukt pirmie ziedi. Līdz ar pirmajiem ziediem Latvijā svin arī vienus no skaistākajiem svētkiem – Sieviešu dienu! Lai padarītu šo gada periodu vēl baudāmāku, esam nolēmuši jaunajiem klientiem dāvināt pa tortei,” stāsta „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.   

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu.   Īpašā svētku torte tiks dāvināta katram jaunajam klientiem, kas no 1.-8. martam, veiks aizņēmumu par summu virs Ls 50 uz termiņu 30 dienas vai vairāk.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: 8. marts, Ātrais SMS kredīts, atrais.lv, Maija Miesniece, Nordic Finance, Sieviešu diena

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats