28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Latvijas Eksportpadome » Klajā nācis digitālais albums “Latvia Export 2010”
Klajā nācis digitālais albums “Latvia Export 2010”
Autors: BNA / 15. aprīlis 2010, 16:19

Prezentējot Latvijas eksportspējīgos uzņēmumus, šodien klajā naks digitālais albums “Latvia Export 2010”, kurā apkopota informācija par Latvijas uzņēmumiem, kas gatavi savu produkciju piedāvāt tirdzniecībai ārvalstīs, tādējādi veicinot vietējās uzņēmējdarbības vides izaugsmi un attīstību.


Digitālais albums “Latvia Export 2010” ikvienam interesentam pieejams elektroniskā versijā – http://www.latvia-export.eu/, tādējādi padarot to maksimāli ērti lietojamu un izplatāmu, nodrošinot Latvijas uzņēmumu piedāvājuma plašu demonstrāciju ne vien vietējā, bet arī Eiropas un pasaules mērogā. “Latvia Export 2010” ir Latvijas Eksportpadomes projekts, kas izstrādāts, lai veicinātu Latvijas uzņēmumu eksporta iespējas.

““Latvia Export 2010” apkopo vizuālu, kā arī tekstuālu informāciju par uzņēmumiem Latvijā, kuri savu attīstību redz eksporta palielināšanā. Projekts veidots ar mērķi sniegt uzņēmumiem papildus atpazīstamību un publicitāti ārvalstīs, tādējādi paplašinot jau esošos un veidojot jaunas eksporta tirgus. Tikai šādi darbojoties iespējams cerēt uz Latvijas uzņēmējdarbības vides attīstību, kas arī ir Latvijas Eksportpadomes darbības pamatā,” norāda Latvijas Eksportpadomes projektu direktors Jānis Āboliņš.

Papildus šim jau realizētajam projektam, kas izpelnījies lielu uzņēmumu atsaucību un interesi, Latvijas Eksportpadome joprojām saviem biedriem bez maksas piedāvā konsultācijas eksporta attīstībā un koordinēšanā, kā arī piedāvā pakalpojumu – sadarbības partneru meklēšanu vēlamajos eksporta tirgos ārvalstīs bez maksas.

“Šādas iespējas esam raduši īpaši izstrādātai koordinācijas metodei, kas ātri un ērti ļauj komunicēt un potenciāli ieinteresētiem ārvalstu sadarbības partneriem, veidojot kontaktus un piedāvājot uzņēmumiem ieinteresētu uzņēmumu sarakstu,” atzīmē J. Āboliņš.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats