19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Latvijas Eksportpadome » Uzņēmumi aktīvi piesakās dalībai digitālajā albumā “Latvia Export”
Uzņēmumi aktīvi piesakās dalībai digitālajā albumā “Latvia Export”
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 4. marts 2011, 19:49
Jau pirmajā marta nedēļā dalībai Latvijas Eksportpadomes digitālajā albumā “Latvia Export 2011”, kas interesentiem pieejams vietnē latvia-export.eu, pieteikušies vairāki jauni uzņēmumi, kuri vēlas par savu eksporta piedāvājumu informēt plašāku auditoriju.

Eksportpadomes albuma mērķis ir attīstīt eksportu un informēt par Latvijas uzņēmumiem, kuri eksportē vai apsver domu eksportēt saražoto produkciju un vēlas lielāku uzmanību pievērst starptautiskas sadarbības veidošanai, vienlaikus popularizējot Latvijas valsts un ražotāju tēlu ārvalstīs.

“Eksportpadomes izveidotajam albumam šonedēļ pieteikušies dažādu nozaru uzņēmumi, sākot ar tādiem spēcīgiem industrijas pārstāvjiem kā “Latvenergo” līdz pavisam nelieliem modes namiem, kuri vēlas atrast pircējus savām kāzu kleitu kolekcijām. Šis albums dod iespēju sevi parādīt gan potenciālajiem klientiem ārzemēs, gan vietējā tirgū. Tas ir veids kā atspoguļot savu potenciālu un mērķtiecību, attīstot un pilnveidojot sevi,” atzīst Latvijas Eksportpadomes projektu vadītājs Jānis Āboliņš.

Lai iespējami plašāka auditorija iepazītos ar Latvijas uzņēmumiem un eksporta piedāvājumu, digitālo albumu plānots plaši reklamēt ne vien vietējā tirgū, bet arī ārvalstīs, tādējādi piesaistot ārvalstu sadarbības partneru un potenciālo klientu uzmanību.

Papildus digitālā albuma “Latvia Export” satura veidošanai, Latvijas Eksportpadome uzņēmumiem piedāvā arī iespēju savus produktus marķēt ar preču zīmi “Quality Product of Latvia”, lai tādējādi patērētājus ārvalstīs informētu par produktu grupu, kas ražoti Latvijā. “Quality Product of Latvia” piešķir produktiem pievienoto vērtību, kā arī veicina uzņēmumu atpazīstamību un pieejamību ārvalstu patērētājiem.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvia Export, Latvijas Eksportpadome

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats