28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Redakcijas viedoklis » Juristam aizdomas par advokāta Rebenoka slepkavības politiskiem motīviem
Juristam aizdomas par advokāta Rebenoka slepkavības politiskiem motīviem
21. septembris 2020, 15:02
Naktī uz svētdienu savā mājā nogalināts advokāts Pāvels Rebenoks. Policija kriminālprocesu uzsākusi par slepkavību, ja tā izdarīta saistībā ar laupīšanu. Vienlaikus netiek izslēgts, ka Rebenoks nogalināts viņa profesionālās darbības dēļ.

Jurists Mārtiņš Krieķis izsludinājis veselas divas 20 000 eiro atlīdzības. Vienu – par ziņām par viņa kolēģa, advokāta Pāvela Rebenoka slepkavības pasūtītājiem, otru – par informāciju par nozieguma tiešajiem izpildītājiem.

Viņš apliecināja jau iepriekš teikto – ka ir pietiekami daudz faktu, kas neļauj piekrist valdošās elites pārstāvju apgalvojumiem, ka notikušais esot tikai parasta laupīšana. “Tas, kādā veidā šī slepkavība ir tikusi pastrādāta, rada pārliecību, ka runa ir tieši par pasūtījuma slepkavību, kas ir veikta īpaši brutālā, ciniskā veidā. Kad sabiedrība šos faktus uzzinās, tai noteikti būs jautājums – kādu iemeslu dēļ pašlaik tik aktīvi tiek mēģināts iestāstīt, ka tā bijusi parasta laupīšana,” norādīja Krieķis.

Izmeklēšanas interesēs sīkāku informāciju Valsts policija šobrīd nesniedz. Kriminālprocess uzsākts pēc Krimināllikuma 117. panta – par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Valsts policija apstiprina, ka lietā ir arī viens cietušais.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats