Ziedonis Caune
pašvaldības
Jauns posms Jelgavas novada attīstībā
Pievienots 2011 gada 16. septembrī | 0 komentāri
Drukāt
Jau šodien var teikt, ka Jelgavas novada attīstībā iestājies jauns posms. Tiek attīstīta komunikācija ar iedzīvotājiem, tiek risināti dažādi problēmjautājumi, rīkoti semināri uzņēmējiem, tiks izsniegtas stipendijas studentiem. Ir sācies jauns un ražīgs darba cēliens.

Saņemu zvanus un vēstules arī no visattālākajiem mūsu novada pagastiem ar jaunām ierosmēm. Un man tiešām svarīgi uzklausīt ikvienu, kas nāk ar jaunām vēsmām, kā pilnveidot novada darbu, veicināt attīstību.

Kā viens no piemēriem ir tāds, ka pēc iedzīvotāja ierosinājuma, tiks veidots gājēju un velosipēdistu celiņš uz valsts reģionālā autoceļa P97 Jelgava – Dobele – Annenieki posmā no Svētes upes tilta līdz Tušķu ciematam, kā arī tiks rasts risinājums iedzīvotājas Lolitas Racko kundzes lūgumam pēc atbalsta tiem novada bērniem, kas dodas mācīties uz Jelgavas pilsētas Amatu skolu.

Kā iepriekš teicu - galvenais mērķis ir veidot kvalitatīvu dzīves vidi visiem iedzīvotājiem - lai lepnums par novadu, kurā dzīvojam.

Tāpat arī saglabāt mūsu novada dabas un kultūras mantojumu, uzlabot vides kvalitāti, veicināt infrastruktūras attīstību. Un bez šaubām - radīt arī labvēlīgu vidi darbam un izaugsmei visiem mūsu novada uzņēmējiem.

Tomēr katram no mums jābūt konkrētiem maziem mērķiem, uz kuriem ejam vienoto mērķu ietvarā. Tie var nebūt uzlikti uz papīra, tie var būt arī katra sirdī.

Nav aizmirsti ne pensionāri, ne skolotāji un jaunieši. Ne arī visi tie, kas strādā lauku darbos un arī tie, kas šobrīd bez darba. Par visiem tiek domāts un gādāts. Un tā tas būs arī uz priekšu.

Kā teicis mūsu diženais valstsvīrs Kārlis Ulmanis: "Mēs gribam, lai labklājība būtu mums apkārt pie visiem un būtu atrodama katrā mūsu zemes stūrītī, katrā mūsu iedzīvotāju mājā un mājas vietā."

Saglabāsim un vairosim ticību labākai rītdienai.

Komentāri:
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Tavs komentārs:
Par autoru
Jelgavas novada domes priekšsēdētājs
Reklāma