Rita Eva Našeniece
politika
Pievienots 2017 gada 23. martā | 0 komentāri
Mītu par neuzvaramo Nilu uztur divas puses pats Ušakovs un viņa oponenti. Pēdējie, lai attaisnotu savas politiskās kļūdas. Ja runājam par viņa publisko tēlu un reputāciju, kā arī par priekšvēlēšanu kampaņu, atbilde ir – nauda. Kā privātā sarunā atzīmēja kāds politisks oponents: Ušakova sociālā tīkla konta apsaimniekošanai tiek izdots vairāk naudas, kā oponenta partija ir saņēmusi Rīgas kampaņai. Partija turklāt ir no parasti treknā gala.
Pievienots 2016 gada 5. maijā | 0 komentāri
Marta beigās mans, mazā cilvēka mīļākais raidījums, Bez Tabu parādīja sižetu par vārdā nenosauktu Valsts policijas darbinieku, kas apkarinājis savu automašīnu ar krievu nacionālistu un impērisko revanšistu iecienīto dekorāciju - tā saucamajām Georga lentītēm un uzlicis saukli par to, cik ļoti viņš mīl Krieviju. Pacietīgi gaidīju šī stāsta turpinājumu no policijas vadības un Iekšlietu ministra Kozlovska kunga puses. Nesagaidīju. Nebiju pārsteigta. 
Pievienots 2015 gada 13. decembrī | 0 komentāri
Pagurusi vērot mokošo Vienotības līderes darbā iekārtošanās procesu Ministru Kabinetā, nolēmu papaijāt savu kristāla bumbu un ieskatīties tālākā partiju politiskajā sadzīvē. Kristālbumba gan draudzīgi brīdināja, ka veido savas prognozes balstoties vienīgi no loģiskās šī brīža notikumu virzības. Cunami, pastarā tiesa, dimantu atradnes Kurzemē un tamlīdzīgi atgadījumi var mainīt notikumu gaitu. 
Par autoru
sabiedriskā darbiniece, politiskā procesa vērot ...
Vairāk
Reklāma