Kristians Rozenvalds
mediji, reklāma, PR
Pievienots 2010 gada 7. martā | 0 komentāri
Lai gan formāli ir radīti visi priekšnoteikumi, tomēr Latvijā nav demokrātija, jo vara nepieder tautai, bet gan šaurai cilvēku grupai gan valsts, gan daudzuviet arī pašvaldības līmenī. Diemžēl cilvēki neizprot demokrātijas būtību, jo demokrātija pirmām kārtām nozīmē tautas vairākuma varu. Taču līdz ar varu nāk arī pienākumi un atbildība.
Pievienots 2009 gada 20. jūlijā | 0 komentāri
Krīze Latvijā vēl var satricināt un vienlaikus arī mainīt Latvijas sabiedrību, un tad ilgtermiņā sabiedrība no šīs krīzes būtu pat vairāk ieguvēja nekā zaudētāja. Taču šo mudinājumu var arī neizmantot, un tad šī krīze var pazudināt ne tikai valsti, bet arī Latvijas sabiedrību.
Pievienots 2009 gada 14. jūlijā | 0 komentāri
Vērojot Maikla Džeksona aiziešanu, jau kuro reizi nākas uzklausīt atziņu, ka ir jānomirst, lai par cilvēku dzirdētu sakām arī kaut ko labu.
Pievienots 2009 gada 29. jūnijā | 0 komentāri
Vārds "demokrātija" līdzīgi kā daudzi citi aizgūtie vārdi ikdienā bieži tiek piesaukts arī nevietā un neizprotot tā galveno būtību. Kā zināms, vārds "demokrātija" tulkojumā nozīmē "tautas vara".
Pievienots 2009 gada 28. maijā | 0 komentāri
Dažādas aptaujas rāda, ka iedzīvotāji nav gatavi balsot ne tikai par Eiropas Parlamenta, bet arī pašvaldību deputātu kandidātiem. Ja negatavība līdzdalībai Eiropas Parlamenta vēlēšanās vēl ir skaidrojama ar neizpratni par ES un tās parlamenta sūtību, tad pasivitāte pret pašvaldības deputātu izraudzīšanos ir neloģiska, jo kas gan iedzīvotājam var būt vēl tuvāks par savu pašvaldību.
Pievienots 2009 gada 28. aprīlī | 0 komentāri

Ar nedēļas novēlošanos pievēršos aizvadītajai Lielajai talkai, lai gan par to jau tik daudz runāts, tai skaitā to pamatoti slavējot. Lielajai talkai kā tādai nav ēnas puses, taču to aizēnoja atsevišķu pašvaldību vēlme novelt visu atbildību par piemēslojumu un tā aizvākšanu tikai uz iedzīvotāju pleciem.

Par autoru
Kristians Rozenvalds ir izveidojis SIA "CorpMedia" ...
Vairāk
Reklāma