19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Programmas „Biznesa uzrāviens” dalībniekiem pieejamas bezmaksas biznesa apmācības
Programmas „Biznesa uzrāviens” dalībniekiem pieejamas bezmaksas biznesa apmācības
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 27. marts 2013, 12:15
Turpinot atbalstīt Latvijas uzņēmējus, programmas „Biznesa uzrāviens” dalībniekiem šobrīd pieejamas pirmās biznesa apmācības ar 100% līdzfinansējumu.


Programmas dalībniekiem „Biznesa uzrāviens” ietvaros šobrīd tiek dota iespēja bez maksas apmeklēt semināru „Jaunākie nodokļu likumu grozījumi un aktualitātes, kas stājās spēkā 2013. gadā (t.sk. jaunais PVN likums) + papildus informatīvais modulis "Gada pārskata un UIN deklarācijas sastādīšana”, kas norisinās jau rīt, 28.martā, kā arī apmeklēt semināru un meistarklasi "Neizmantotās iespējas jeb 5 neizmantotie uzņēmuma resursi / Slēptie resursi Jūsu uzņēmumā", kas biznesa treneres un personāla psiholoģes Zane Veinberga vadībā norisināsies 11.aprīlī. 

„Programmas ietvaros dalībniekiem ir iespēja apmeklēt dažādas biznesa apmācības ar 50-100% atbalstu. Šie ir tikai pirmie bezmaksas semināri, plānojam šādus rīkot regulāri. Tāpat šobrīd vērojama strauja uzņēmumu pieteikšanās programmai, izmantojot ne tikai apmācību iespējas, bet arī pārējās atbalsta programmas, kurās pieejams 50-100% līdzfinansējums,” stāsta LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Semināra "Neizmantotās iespējas jeb 5 neizmantotie uzņēmuma resursi / Slēptie resursi Jūsu uzņēmumā" mērķis ir sniegt uzņēmuma vadītājiem un komandu vadītājiem izpratni par darbinieku unikālajiem resursiem un līdz ar to arī uzņēmuma neizmantotajiem resursiem, kurus rūpīgi izvērtējot un atbilstoši pielietojot var ne tikai motivēt darbiniekus, bet arī sasniegt uzņēmuma mērķus. Seminārs tiek balstīts uz jaunākajiem pētījumiem un tas ir orientēts uz organizācijas darbinieku resursu padziļinātu izvērtēšanu.

Otrā bezmaksas seminārā dalībniekiem būs iespēja uzzināt svarīgākās izmaiņas likumā "Par pievienotās vērtības nodokli" un deklarācijas aizpildīšanas kārtībā, galvenās izmaiņas likumā "Par sociālo valsts apdrošināšanu", likumā "Par iedzīvotāju ienākuma nodokli", izmaiņas atbrīvojumu pieteikšanās kārtībā vieglo transportlīdzekļu nodokļa maksātājiem, par ierobežojumiem skaidrās naudas darījumos, tāpat arī saņemt informāciju par gada pārskata un deklarācijas sastādīšanu un UIN deklarāciju un ar nodokli apliekamo ienākuma noteikšanu.

Seminārs "Gada pārskata un UIN deklarācijas sastādīšana” norisinās jau rīt, 28.martā, seminārs un meistarklase "Neizmantotās iespējas jeb 5 neizmantotie uzņēmuma resursi / Slēptie resursi Jūsu uzņēmumā” - 11.aprīlī. 

Interesenti, kas vēlas izmantot programmas „Biznesa uzrāviens” sniegtās iespējas, aicināti sūtīt pieteikumu uz luac@luac.lv vai zvanot pa tālruni 20076860




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biznesa apmācības, Biznesa uzrāviens, līdzfinansējums, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats