19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Tikai līdz marta beigām uzņēmumi var reģistrēties programmas „Biznesa uzrāviens” nākamajam atbalsta periodam
Tikai līdz marta beigām uzņēmumi var reģistrēties programmas „Biznesa uzrāviens” nākamajam atbalsta periodam
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 26. marts 2013, 14:25
Vēl piecas dienas, līdz 31.martam, uzņēmumiem ir iespēja veikt pašreģistrāciju „Latvijas Uzņēmējdarbības attīstības centra” (LUAC) atbalsta programmā „Biznesa uzrāviens”, kas līdz šim ir sniegusi atbalstu jau vairāk kā 400 uzņēmumiem.



„Sagaidām, ka šo dažu dienu laikā līdz marta beigām programmā reģistrēsies vairāki simti uzņēmumi, jo šobrīd apkopotās, gandrīz 30 atbalsta iespējas, aptver spektru, kas noderēs ikkatram uzņēmumam, kurš vēlas strauji attīstīties un stiprināt savu konkurētspēju. Programmā apvienotas atbalsta iespējas biznesa stratēģijas vadībā un inovācijās, eksportā, biznesa izglītībā, mārketingam, reklāmai un sabiedriskajām attiecībām, finansējumam izstrādēm un citiem uzņēmuma mērķiem,” stāsta LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Iepriekšējā programmas pārskata periodā 2012./13. gadā vairāk kā 50 uzņēmumi saņēmuši atbalstu mārketinga stratēģijas izveidei ar 100% līdzfinansējumu, kur nozares vadošie eksperti izveidojuši uzņēmumiem koncepcijas, ko īstenot dzīvē un sasniegt nospraustos mērķus ātrāk, ap 100 uzņēmumiem saņēmuši atbalstu mārketinga, reklāmas un PR virzienam, saņemot 50-75% līdzfinansējumu dažādām aktivitātēm un vēl 30-40 uzņēmumi saņēmuši atbalstu tirgus izpētei 50-100% apmērā, izmantojot kvalitatīvās un kvantitatīvās izpētes metodes, noskaidrojot iedzīvotāju un klientu viedokli. Tāpat vairāk kā 250 uzņēmumi saņēmuši 50% – 80% apmērā finansētas biznesa apmācības dažādu kursu, semināru un konsultāciju veidā, 20 uzņēmumiem līdzfinansēti izstāžu stendi izstādē RIGA FOOD 2012 50% apmērā jeb Ls 50 000 vērtībā, kā arī citas aktivitātes.

Nākamajam periodam tiek plānots vēl plašāks atbalsta programmu klāsts. Palielināsies finansējums izstādēm (ne tikai RIGA FOOD 2013, bet arī MEŽS UN KOKS 2013, RIGA AGRO 2013), tā arī inovāciju ieviešanai, sadarbībā ar „Latvia Invent”, atbalsts pārdošanas stimulēšanai un veicināšanai uzņēmumos, jo sadarbības pieredze rāda, ka praktiska palīdzība dod salīdzinoši labākus rezultātus.

„Vietējo uzņēmumu atbalsta programma „Biznesa uzrāviens” nodrošina plašāko iespēju klāstu, dalību gandrīz 30 atbalsta programmās un pieejamo līdzfinansējumu līdz pat 100%. Tas vien jau ko norāda, ja katram programmas dalībniekam tie piešķirti Ls 1000 publicitātei un reklāmai, ko tas var īstenot, lai veicinātu atpazīstamību vai pārdošanas apjoma pieaugumu,” turpina Kaspars Vītoliņš.

Vairāk informācijas par programmu interneta vietnē – www.biznesauzraviens.lv sadaļā „Programma”



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Agro Riga, Biznesa uzrāviens, LUAC, Mežs un koks, Riga Food

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats