19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Vietējiem uzņēmumiem tiek piedāvātas plašas iespējas attīstībai Latvijā un ārvalstīs
Vietējiem uzņēmumiem tiek piedāvātas plašas iespējas attīstībai Latvijā un ārvalstīs
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 31. janvāris 2013, 17:17
Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC), sekojot līdz šī brīža uzņēmējdarbības tendencēm, izstrādājis īpašu atbalsta un attīstības veicināšanas programmu "Biznesa uzrāviens" vietējiem uzņēmumiem. Programmā ar LUAC līdz pat 100% līdzfinansējumu uzņēmumiem pieejami dažādi uzņēmējdarbības realizācijai primāri nepieciešami pakalpojumi. 


„Šobrīd ekonomikas augšupejas posms ir īpaši būtisks uzņēmējdarbības attīstībai. Tām kompānijām, kurām izdosies sevi pierādīt un ieguldīt kā mārketingā, tā pārdošanas veicināšanā un sava tēla nostiprināšanā, šis var būt konkurētspējas priekšrocību iegūšanas periods. Lai dotu mūsu Latvijas uzņēmumiem plašākas iespējas arī ārvalstu tirgos, esam izstrādājuši programmu, kas paredz vispusīgu atbalstu,” atzīmē LUAC eksperts Jānis Āboliņš.                                                                                                                    

Programma "Biznesa uzrāviens" ietver plašu pakalpojumu klāstu, tostarp ar preču zīmju piešķiršanu produktiem, eksporta tirgu paplašināšanu un sadarbības partneru meklēšanu, biznesa apmācībām, reklāmas un publicitātes iespējas, pārdošanas veicināšanas aktivitātes, kā arī dažādas uzņēmējdarbības konsultācijas pie nozaru ekspertiem.                                  

Par galvenajiem ieguvumiem no dalības LUAC programmā var dēvēt profesionālo atbalstu uzņēmumam būtiskās jomās – mārketings, reklāma, komunikācija, darbinieku izglītība, eksporta veicināšana u.c. – krietni samazinot izmaksas, kas būtu jāiegulda, šos pakalpojumus izvēloties individuāli. Tāpat paaugstinās uzņēmuma konkurētspēja kā vietējā tirgū, tā ārvalstīs, kā arī uzlabojas uzņēmuma produktivitāte, ko garantē izglītotu un zinošu darbinieku sniegums, kā arī uzņēmums kā darba devējs kļūst arvien pievilcīgāks darba meklētāju, savas nozares profesionāļu vidū.                                                    

Latvijas Uzņēmējdarbības attīstības centrs pilnībā vai daļēji sedz izmaksas šo pakalpojumu sniegšanai vietējiem uzņēmumiem, kas reģistrēti programmā, tādējādi ļaujot ietaupīt līdzekļus, saņemot pilnu pakalpojumu klāstu. Dalības maksa programmā uzņēmumam sastāda LVL 360 gadā.

Lai pieteiktos dalībai LUAC atbalsta un attīstības veicināšanas programmā, uzņēmumi aicināti rakstīt uz epastu: luac@luac.lv un saņemt reģistrācijas anketu. 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa uzrāviens, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats