19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Semināri par mazbudžeta mārketingu kļūst arvien pieprasītāki
Semināri par mazbudžeta mārketingu kļūst arvien pieprasītāki
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 24. janvāris 2013, 18:08
Lēnām atgūstoties no krīzes, uzņēmumi arvien biežāk apmeklē dažādus seminārus, lai uzlabotu zināšanas reklāmas un mārketinga jomās. Taupot uzņēmuma līdzekļus, tomēr veicinot tā atpazīstamību, Praktiskā Mārketinga Akadēmija iesaka apmeklēt īpašu semināru „Mazbudžeta mārketinga un reklāmas noslēpumi: KĀ ĪSTENOT PILNVĒRTĪGU UN EFEKTĪVU MĀRKETINGA KOMUNIKĀCIJU IEROBEŽOTA BUDŽETA APSTĀKĻOS”, kas norisināsies 29.janvārī.


Semināra mērķis ir dot vadītājiem un mārketinga speciālistiem instrumentus, ar kuru palīdzību iespējams efektīvāk plānot mārketinga budžetu un realizēt mārketinga komunikācijas aktivitātes, kas neprasa lielus materiālus ieguldījumus, taču sasniedz augstus rezultātus īstermiņā un paaugstinot uzņēmuma vērtību nākotnē. 

„Šobrīd šī tēma ir ļoti aktuāla. Norise un pasniegšanas maniere no lektores puses vērtējama ļoti pozitīvi. Visvairāk novērtēju individuālo konsultāciju iespēju, kā arī piemēru analizēšanu un grupas viedokļa uzklausīšanu,” atzīst SIA „E forma” projektu vadītāja Ivetta Sirica.

Praktiskajā semināra apmeklētājiem tiks skaidroti mazbudžeta mārketinga praktiskas pielietošanas paņēmieni un iespējas, pretstatot tos tradicionālajām mārketinga komunikācijas un reklāmas metodēm. Būs iespēja izvērtēt savu līdzšinējo mārketinga stratēģiju un praktiski ģenerēt mazbudžeta idejas savam uzņēmumam, analizējot konkrētu uzņēmumu specifiku un iespējas. Seminārs tiek organizēts lekcijas un meistarklases formātā, sniedzot gan teorētiskas, gan praktiskas zināšanas. Semināra noslēgumā savā pieredzē dalīsies arī eksperti, kas jau ilgstoši praktiski darbojas mārketinga nozarē.

Maksa par dalību semināra un meistarklasē sastāda Ls 199 + PVN. Ar programmas "Biznesa uzrāviens" līdzfinansējumu, kas šobrīd vēl ir pieejams, jāmaksā tikai Ls 99 + PVN.

Seminārus vada MBM, mārketinga, pārdošanas vadības un pētījumu metožu eksperte Iveta Liniņa. Seminārs norisināsies 29. janvārī no 10.00 – 16.00, Rīgā.

Lai pieteiktos semināra un meistarklases apmeklējuma, aicinām sazināties ar Praktiskā Mārketinga Akadēmiju - Tālrunis: 25922672, informacija@marketings.lv



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa uzrāviens, E forma, Iveta Liniņa, Ivetta Sirica, mazbudžeta mārketings, PMA, seminārs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats