19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Vēl pēdējās dienas var pieteikties biznesa semināru ciklam uz īpaši izdevīgiem noteikumiem
Vēl pēdējās dienas var pieteikties biznesa semināru ciklam uz īpaši izdevīgiem noteikumiem
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 16. janvāris 2013, 17:07
Nākošnedēļ, 23.janvārī, sāksies īpašais biznesa semināru cikls, kas, vienojoties ar lektoru Jāni Rozi, ierobežotam uzņēmumu skaitam tiek piedāvāts uz īpašiem dalības noteikumiem.


Komunikācija un attiecību veidošana ar mērķa auditorijām – sadarbības partneriem, esošajiem un potenciālajiem klientiem – lielā mēra nosaka biznesa veiksmes un attīstības perspektīvas. Diemžēl ne visi klienti ir vienādi, nereti nākas saskarties ar problēmām un nespēju rast kopīgu valodu, tādēļ pārdošanas speciālistiem jābūt gataviem un izglītotiem, lai sasniegtu labāko rezultātu, runājot un sadarbojoties ar ikvienu cilvēku, ikvienu uzņēmumu.

Pirmais seminārs un meistarklase „Efektīvās mārketinga programmas izveide un realizācija” norisināsies 23.janvārī. Tajā tiks skaidrots ceļš uz klienta prātu, cilvēku uztveres īpatnības, kas ietekmē viņu izvēli, kā arī sava unikālā ceļa uz klienta prātu izveide.

Seminārs un meistarklase “Jaunu klientu piesaistīšanas metodes un esošo klientu lojalitātes stiprināšana”, kas norisināsies 6.februārī, veidots ar mērķi sniegt uzņēmuma vadītajiem, ka arī mārketinga un pārdošanas speciālistiem zināšanas un prasmes, kā piesaistīt jaunus klientus, uzturēt pozitīvas attiecības ar esošajiem klientiem, nodrošinot to lojalitāti ilgtermiņā. Semināra plānots apskatīt tādas tēmas kā Paņēmieni pozitīvu attiecību izveidē ar klientu; Pārdevējs un klients pārdošanas procesā: grūtības un veiksmes stāsti.

13.februārī norisināsies seminārs un meistarklase „Esošo klientu lojalitātes stiprināšana”, kur skaidros ko nozīmē lojālais klients, vadošo uzņēmumu pieredze klientu lojalitātes paaugstināšanā, klientu lojalitātes sistēmas izveide savā uzņēmumā un citas.

Semināru vada viens no pieredzes bagātākajiem uzņēmumu vadības konsultantiem, biznesa psihologs Jānis Roze, piesaistot konsultācijās un ekspertīzēs biznesa profesionāļus.

Pateicoties programmas “Biznesa uzrāviens” līdzfinansējumam, dalībniekiem, šobrīd iespējams apmeklēt trīs seminārus par vienu cenu - Ls 99

Lai pieteiktos dalībai semināros un meistarklasēs, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Semināri”, rakstot uz info@biznesaseminari.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa Semināri, Jānis Roze

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats