19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Uzņēmumi apmācībām piesaka pat vairākus darbiniekus vienlaicīgi
Uzņēmumi apmācībām piesaka pat vairākus darbiniekus vienlaicīgi
Autors: bizness.lv / 3. septembris 2012, 15:49
Lai veicinātu uzņēmuma strauju attīstību, paaugstinātu darbinieku sniegumu un vienlaikus ekonomētu, uzņēmumi arvien biežāk apmācībām piesaka vairākus darbiniekus vienlaicīgi, tādējādi nodrošinot stabilu pamatu biznesa izaugsmei.

Par to liecina pieteikumi intensīvajai apmācību programmai "BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā gūt straujus panākumus un pārspēt savu konkurentu jau rīt", kas sākas jau 19. septembrī.

Regulāras apmācības un kompetences paaugstināšanas iespējas ir ne tikai ieguvums uzņēmumam, kas vēlas sekot līdz jaunākajām tendencēm un nodrošināt izaugsmi, bet arī lieti noder personāla motivācijai – darbinieki jūt izaugsmes iespējas un piederību organizācijai. Ja uzņēmums vēlas nodrošināt vispusīgu un vienmērīgu attīstību, apmācība nepieciešama lielākajai daļai, ja ne visiem darbiniekiem.

Viens no vadošajiem poligrāfijas uzņēmumiem Latvijā intensīvajai apmācību programmai "BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS" pieteicis uzreiz piecus darbiniekus, pamatojot to ar vēlmi sakārtot pārdošanas, mārketinga, komunikācijas un personāla vadības jomas uzņēmumā. Ja šobrīd viss vairāk vai mazāk noticis pašplūsmā, uzņēmuma pārstāvis norāda, ka turpmākai attīstībai noteikti nepieciešams visus procesus strukturēt un stratēģiski vadīt un pirmais solis noteikti ir darbinieku izglītošana.

Piecu semināru un apmācību cikls “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS” dod iespēju sniegt darbiniekiem plašas zināšanas dažādās specializācijās, nodrošinot kopējo izpratni par mārketinga un pārdošanas, personāla vadības un komunikācijas jautājumiem, kā arī sasaistīt teorētiskās zināšanas, nozares inovācijas ar praktisko darbību.

“Programma uzņēmuma attīstības veicināšanai: “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS” nav tikai apmācības, meistarklases vai biznesa profesionāļu konsultācijas par dažādām uzņēmumam nozīmīgām tēmām, tās ir sākums katra uzņēmuma straujam BIZNESA UZRĀVIENAM – iespēja smelties iedvesmu, zināšanas, kontaktus, saņemt visu, kas būtisks, lai uzņēmums varētu piedzīvot strauju izaugsmi, apsteigt konkurentus un kļūt par tirgus līderi. Tādēļ programmas ietvaros esam raduši iespēju līdzfinansēt divas trešdaļas no kopējām izmaksām, lai padarītu semināru ciklu pieejamu ikvienam uzņēmumam, kas ir gatavs izaugsmei,” norāda LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

Uzņēmumiem, kas pieteiksies dalībai apmācību programmā pieejamas sekojošas papildus iespējas bez maksas:

  • Reklāmu izvietošanas iespējas interneta portālā Bizness.lv un citos Ls 500 vērtībā;
  • Pēc katra semināra ir iespējams saņemt konsultāciju no biznesa profesionāļiem par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu;
  • Pieejams bezprocentu kredīts – Iespēju kredīts (www.iespejukredits.lv) uz trīs mēnešiem šī semināra apmaksai;
  • Uzņēmumu darbiniekiem iespēja apmeklēt Nodokļu likumdošanas izglītības centra (NLIC) rīkotu apvienoto semināru par izmaiņām nodokļu likumdošanā Ls 64 vērtībā;
  • Katram semināra apmeklētājam – izdevuma "Nodokļi un Komercija" abonements (Ls 84,- vērtībā) uz 12 mēnešiem;
  • Konsultācijas (1h) pie Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centra “Latvia Invent” ekspertiem par inovāciju nozīmi un iekļaušanu uzņēmuma darbībā un pārdošanas aktivitātēs.

Visa biznesa apmācību programma, meistarklases, kā arī ekspertu konsultāciju iespēja izmaksā Ls 599 + PVN, taču uzņēmējdarbības atbalsta programmas "Biznesa uzrāviens" ietvaros, pateicoties līdzfinansējumam, dalībniekam jāsedz tikai Ls 249 + PVN par visu semināru un meistarklašu ciklu.

Semināri notiek katru trešdienu no 19. septembra līdz 24. oktobrim. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz info@biznesaakademija.lv, vai zvanot – 20355559.

Ja uzņēmumi nevar atrast laiku, lai deleģētu pārstāvi dalībai semināros noteiktajā laikā, iespējams tam pieteikties un saņemt apmācību materiālus, kā arī iespēju apmeklēt individuālās konsultācijas izdevīga laikā. Arī šiem dalībniekiem pieejamas pārējās iespējas, kas sniedz atbalstu uzņēmuma attīstībā. Pieteikties semināram varat pa tālruni 20355559 vai e-pastu: info@biznesaakademija.lv.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: biznesa akadēmija, biznesa semināri, darbinieku apmācība, semināri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats