19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Apmeklējot apmācību programmu biznesa attīstībai, iespēja papildus saņemt ekspertu konsultācijas
Apmeklējot apmācību programmu biznesa attīstībai, iespēja papildus saņemt ekspertu konsultācijas
Autors: BNA / 17. augusts 2012, 14:38
Apmeklējot biznesa izglītības centrs “Biznesa Akadēmija” organizēto intensīvās apmācības programmu “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā gūt straujus panākumus un pārspēt savu konkurentu jau rīt!”, uzņēmumiem vēl vienu mēnesi pēc apmācību beigām pieejamas bezmaksas konsultācijas pie nozaru ekspertiem, tādējādi rodot iespēju iegūtās zināšanas veiksmīgāk integrēt ikdienas darbā. 


Attālinātās ekspertu konsultācijas uzņēmumiem, kuru darbinieki būs izgājuši pilnu intensīvās apmācības programmu būs pieejamas dažādās jomās, sākot ar biznesa stratēģiju izstrādi, mārketingu, reklāmu, pārdošanas tehnikām un beidzot ar personāla atlases, vadības un citiem jautājumiem atbilstoši uzņēmuma vajadzībām. Konsultācijas sniegs nozaru eksperti, kuri guvuši praktiska darba pieredzi.

Apmācību programmas “BIZNESA ATTĪSTĪBAS KREATĪVAIS MODELIS: kā gūt straujus panākumus un pārspēt savu konkurentu jau rīt!” mērķis ir dot uzņēmumiem un to darbiniekiem visu aktuālāko un nepieciešamāko informāciju un prasmes, lai viņi būtu gatavi iniciēt un vadīt pārmaiņas, uzlabot uzņēmuma sniegumu un servisu un tādējādi veicināt kopējo kompānijas attīstību un izaugsmi nākotnē.

Uzņēmumiem, kas pieteiksies dalībai apmācību programmā pieejamas sekojošas papildus iespējas bez maksas:
  • reklāmu izvietošanas iespējas interneta portālā Bizness.lv un citos Ls 500 vērtībā;
  • pēc katra semināra ir iespējams saņemt konsultāciju no biznesa profesionāļiem par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu;
  • atlaide līdz 50% tirgus izpētei sadarbībā ar “Sabiedriskās domas un tirgus izpētes centru”;
  • pieejams bezprocentu kredīts – Iespēju kredīts (IespejuKredits.lv) uz trīs mēnešiem šī semināra apmaksai;
  • uzņēmumu darbiniekiem iespēja apmeklēt Nodokļu likumdošanas izglītības centra (NLIC) rīkotu apvienoto semināru par izmaiņām nodokļu likumdošanā Ls 64 – vērtībā;
  • katram semināra apmeklētājam – izdevuma “Nodokļi un Komercija” abonements (Ls 84,- vērtībā) uz 12 mēnešiem;
  • mēnesis “Biznesa uzrāviena” ekspertu attālinātās konsultācijas (stratēģijas izstrāde, pārdošanas tehnika, mārketings, personālvadība u.c.);
  • konsultācijas (1h) pie Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centra “Latvia Invent” ekspertiem par inovāciju nozīmi un iekļaušanu uzņēmuma darbībā un pārdošanas aktivitātēs.

Biznesa apmācību cikls tiek organizēts uzņēmējdarbības atbalsta programmas “Biznesa Uzrāviens” ietvaros, tādējādi uzņēmumiem, kas vēlas paaugstināt savu darbinieku un vadītāju kompetences, kā arī gūt jaunas zināšanas un attīstīt uzņēmumu, jāsedz tikai 33% no kopējām apmācību programmas izmaksām. Apmācību cikla (pieci semināri, piecas meistarklases un konsultācijas) cena sastāda Ls 599 + PVN, bet pateicoties programmai “Biznesa uzrāviens”,dalībnieku līdzmaksājums sastāda tikai Ls 199 + PVN (reģistrējot dalību līdz 1. septembrim) vai Ls 249 + PVN (reģistrējot dalību pēc 1. septembra).

Biznesa apmācības vada viens no pazīstamākajiem un pieredzējušākajiem uzņēmumu vadības konsultantiem, biznesa psihologs, doktorants Jānis Roze. Par semināru apmeklējumu tiek izsniegta apliecība.

Semināri notiek katru trešdienu no 19. septembra līdz 17. oktobrim Rīgas centrā. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz izglitiba@biznesaakademija.lv, vai zvanot – 20355559.

Papildus informāciju par apmācību cikla programmu skatiet biznesa izglītības portālā Seminari.lv.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa akadēmija, biznesa semināri, seminārs uzņēmējiem

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats