19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Uzņēmumiem iespēja saņemt 1000 latus reklāmai medijos
Uzņēmumiem iespēja saņemt 1000 latus reklāmai medijos
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 25. jūnijs 2012, 17:52
Uzņēmējdarbības atbalsta programmas “Biznesa Uzrāviens” ietvaros uzņēmumiem, kas vēlas paaugstināt savu atpazīstamību un attīstību, tiek dota iespēja saņemt 1000 latus reklāmas izvietošanai dažādos interneta resursos, piemēram, Bizness.lv, Ekonomika.lv, Hokejs.lv u.c, kā arī apmeklēt piecu dienu biznesa apmācību programmu “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” jau jūlijā un augustā ar 67% LUAC līdzfinansējumu.

“Šo uzņemējdarbības atbalsta programmu veidojām, lai sniegtu vietējiem uzņēmumiem zināmu handikapu konkurences cīņā, veicinātu to attīstību un nodrošinātu dažādu pakalpojumu pieejamību. Esam gandarīti, ka izdevies izveidot sadarbību ar dažādām organizācijām, kas var piedāvāt uzņēmumiem būtiskus pakalpojumus – mārketinga, apmācību, personāla vadības un citās jomās. LUAC nodrošinot līdzfinansējumu vēlas ne tikai sniegt atbalstu, bet arī atgādināt, ka uzņēmumiem pašiem jābūt aktīviem, lai šīs iespējas meklētu un izmantotu,” atzīmē LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

“Biznesa Uzrāviens” programmas ietvaros uzņēmumiem bez maksas tiek piedāvāti dažādi mārketinga un komunikācijas instrumenti, kas realizējami, izvērtējot katras kompānijas vajadzības un pašreizējo pozīciju tirgū. Uzņēmumiem pieejamas tādas aktivitātes kā mārketinga stratēģijas izstrāde, tirgus izpēte, sabiedrisko attiecību aktivitātes un publicitātes veicināšana, inovāciju vadība, reklāmas aktivitātes, sadarbības partneru meklēšana vietējā un eksporta tirgos, pārdošanas veicināšana, jaunu mārketinga metožu pielietošana, uzņēmumu komandu veidošana un apmācība, kā arī daudz kas cits. 

Biznesa apmācības programma straujai attīstības veicināšanai: “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” ietver piecus secīgus seminārus un meistarklases un runā par vispārēju uzņēmuma sagatavošanu izaugsmei. Semināru programmas mērķis ir dot uzņēmumiem un to darbiniekiem visu aktuālāko un nepieciešamāko informāciju un prasmes, lai viņi būtu gatavi iniciēt un vadīt pārmaiņas, uzlabot uzņēmuma sniegumu un servisu un tādējādi veicināt kopējo kompānijas attīstību un izaugsmi nākotnē. Pateicoties uzņēmējdarbības attīstības programmai “Biznesa Uzrāviens”, semināru ciklu iespējams apmeklēt, par to maksājot tikai trešo daļu no kopējām izmaksām.

Uzņēmumi, kas vēlas pieteikties dalībai programmā “Biznesa Uzrāviens”, kā arī saņemt 1000 latus reklāmai medijos vai apmeklēt semināru ciklu, aicināti sazināties ar LUAC – luac@luac.lv.

Šī informācija publicēta uzņēmumu atbalsta programmas "Biznesa uzrāviens" ietvaros.





Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa Uzrāviens, LUAC, mediji

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats