19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Biznesa Uzrāviens » Turpinās pieteikumu pieņemšana uzņēmējdarbības atbalsta programmai Biznesa uzrāviens
Turpinās pieteikumu pieņemšana uzņēmējdarbības atbalsta programmai Biznesa uzrāviens
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 14. jūnijs 2012, 19:41
Sakarā ar lielo uzņēmumu interesi un šobrīd saspringto darba grafiku, pieteikšanās termiņš uzņēmējdarbības atbalsta programmā “Biznesa uzrāviens” tiek pagarināts līdz 22. jūnijam.


Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC), domājot par to, kā nodrošināt Latvijas vietējiem uzņēmumiem noderīgu, efektīvu un praktisku atbalstu, vēlas apvienot uzņēmumus, kas paši ir gatavi straujai attīstībai. “Biznesa uzrāviens” ir unikāla atbalsta programma, kas uzņēmumiem nodrošina plašas mārketinga, tirgus izpētes, izglītības un citus pakalpojumus, no kuriem lielāko daļu līdzfinansējot 100% apmērā. Tas ne vien nodrošina produkcijai noietu, bet arī paaugstina uzņēmuma konkurētspēju un palīdz meklēt tālākas attīstības virzienus un sasniegt augstus mērķus.  

“Interesi par dalību programmā paudis liels skaits uzņēmumiem, daļa no kuriem jautāja pēc pieteikšanās termiņa pagarināšanas. Pirmssvētku laiks esot gana noslogots. Lai dotu iespēju ikvienam uzņēmumam, kas tiešām ir gatavs izaugsmei, pieteikumus pieņemsim vēl līdz Līgo svētkiem,” norāda LUAC pārstāvis Kaspars Vītoliņš.

“Biznesa uzrāviens” programmas ietvaros uzņēmumiem bez maksas tiek piedāvāti dažādi mārketinga un komunikācijas instrumenti, kas realizējami, izvērtējot katras kompānijas vajadzības un pašreizējo pozīciju tirgū. Uzņēmumiem pieejamas tādas aktivitātes kā mārketinga stratēģijas izstrāde, tirgus izpēte, sabiedrisko attiecību aktivitātes un publicitātes veicināšana, inovāciju vadība, reklāmas aktivitātes, sadarbības partneru meklēšana vietējā un eksporta tirgos, pārdošanas veicināšana, jaunu mārketinga metožu pielietošana, uzņēmumu komandu veidošana un apmācība, kā arī daudz kas cits.

Šī atbalsta programma ir unikāla, jo uzņēmumiem liela daļa aktivitāšu pieejamas pilnīgi bez maksas, tādēļ ir saprotams, ka pilnīgi visus uzņēmumus atbalstīt nebūs iespējams. Uzņēmumi, kuri jūtas gatavi un vēlas izmantot šo iespēju, aicināti pieteikuma anketu sūtīt uz e-pastu: luac@luac.lv. Ar pieteikuma anketas iesniedzējiem sazināsies, lai informētu par sadarbību vai lūgtu iesūtīt papildus informāciju, kas ļautu pieņemt lēmumu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa uzrāviens, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats