20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Biznesa pakalpojumi » Budapeštu izgaismos Latvijā ražoti gaismekļi
Budapeštu izgaismos Latvijā ražoti gaismekļi
Autors: bizness.lv / 22. augusts 2018, 11:18
LED gaismekļu ražotājs “Vizulo” ierindojies starp uzvarētājiem Ungārijas pašvaldības izsludinātā iepirkumā, kā rezultātā Budapeštā līdz 2019. gada maijam plānots nomainīt un uzstādīt 2500 jaunus uzņēmuma ražotus gaismekļus. Zīmīgi, ka iepirkumā piedalījušies vairāki pasaules vadošie apgaismojuma ražotāji, taču, neraugoties uz to, “Vizulo” risinājums un piedāvājums izrādījās viens no efektīvākajiem! 


Šobrīd “Vizulo” gaismekļi jau ir redzami Ungārijas pilsētā Donavas upes krastos, jo “Vizulo” gadu atpakaļ ir uzvarējis un jau piegādājis gaismekļus mazākam projektam pilsētas apgaismojuma renovācijas ietvaros. Līdz nākošā gada maijam uzņēmuma  ražoti gaismekļi – “Vizulo Stork”, “Vizulo Stork Little brother” un “Vizullo Lilly” – būs redzami arī uz citām pilsētvidē stratēģiski nozīmīgām ielām, piemēram, “Hungaria ring”, “Könyves Kálmán” un citām pilsētas ielām.

“Nav noslēpums, ka lauvas tiesu no uzņēmuma apgrozījuma veido tieši eksports. Saviem klientiem ražojam un piegādājam augstākās kvalitātes produkciju. Arī Budapeštas gadījumā,  tiek pierādīts, ka līdzšinējā sadarbība bijusi veiksmīga abām pusēm un arī Ungārijas pašvaldība novērtē Latvijā radīta produkta kvalitāti. Viens no konkursa lielajiem mērķiem bija atrast iespējami energoefektīvākus risinājumus, tāpēc varam būt gandarīti, ka mūsu piedāvājums šajā ziņā izrādījās atbilstošs un konkurētspējīgs,” uzsver “Vizulo” valdes priekšsēdētājs Jānis Zeltiņš. 

Uzvarētājs tika noteikts pēc sekojošiem kritērijiem: cenas, rekonstrukcijas procesā ietaupītā enerģijas apjoma, gaismekļu kvalitātes un garantijas parametriem. Piedāvājuma izvērtēšanas procesā pasūtītājs veica padziļinātu gaismekļu paraugu kvalitātes testus un to detalizētu novērtējumu. Ņemot vērā sarežģīto un apjomīgo vērtēšanas procesu, konkursa pretendentu izpēte noritēja deviņus mēnešus. 

Tāpat pretendentu iesniegtajiem gaismekļiem bija jāatbilst vairākiem starptautiskiem gaismekļu ražošanas kvalitātes kritērijiem un standartiem, jāspēj nodrošināt kvalitatīvu apgaismojumu jaunākajās teritorijās un nākotnē jāparedz iespējas attālināti kontrolēt gaismekli ar elektropārvades, radiofrekvences vai mobilā tīkla risinājumiem. Tāpat jābūt nodrošinātām viedo tehnoloģiju integrācijas iespējām. 

Jau ziņots, ka kopumā “Vizulo” ražotā produkcija eksportēta uz 29 valstīm visā pasaulē. Starp populārākajām ir Jaunzēlande, Izraēla, Francija, Igaunija, Nīderlande un Somija.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats