29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Biznesa Akadēmija » Astoņu mēnešu biznesa izglītības programmai iespējams pieteikties vēl līdz 10. oktobrim
Astoņu mēnešu biznesa izglītības programmai iespējams pieteikties vēl līdz 10. oktobrim
Autors: BNA / 1. oktobris 2012, 16:50
Sakara ar uzņēmumu lielo interesei, pieteikšanās astoņu mēnešu biznesa apmācību programmai tiek pagarināta līdz 10. oktobrim, dalībniekiem mēneša nokavētos seminārus dublējot 2013. gada pirmajos mēnešos un nodrošinot uzņēmumiem iespēju savus darbiniekus apmācīt ievērojami ietaupot.


Biznesa izglītības centrs “Biznesa Akadēmija” sadarbībā ar Latvijas Biznesa Klubu izveidojis unikālu biznesa apmācību programmu 8 mēnešiem no 1. oktobra līdz 31. maijam ar īpašu līdzfinansējumu. Lai arī semināri tiek organizēti jau sākot ar 3. oktobri, uzņēmumiem, kas pieteiksies programmai vēlāk, būs iespēja nokavētos seminārus un meistarklases apmeklēt nākamā gada sākumā, kad tie tiks organizēti atkārtoti.

Par darbinieku kvalifikācijas celšanu ir jādomā nepārtraukti, taču ne vienmēr tam atliek laika un līdzekļi, kas jāiegulda individuālu semināru apmaksai bieži vien ir ļoti lieli. Sakarā ar uzņēmumu izrādīto interesi “Biznesa akadēmija” nāk soli pretī un piedāvā visu mācību gadu – no 1. oktobra līdz 31. maijam – apmeklēt vairāk kā 20 dažādus biznesa, mārketinga, pārdošanas, finanšu u.c. seminārus, maksājot tikai LVL 245 par vienu darbinieku, kas pieteikts programmai vai LVL 345 par apmācību programmas vietu (seminārus var apmeklēt katru reizi cits darbinieks).

Darbinieks, kas pieteikts 8 mēnešu apmācību programmai, var apmeklēt visus (pēc izvēles) seminārus, kas šajā laika perioda notiek un ir iekļauti semināru sarakstā – kopuma tie ir vairāk kā 20 dažādi semināri un meistarklases jomās, kas ietver biznesa stratēģijas izveidi un inovācijas, pārdošanas meistarību un klientu piesaisti, personāla vadību un tā motivēšanu, kā arī mārketingu un reklāmu (mācību plāns pieejams pielikumā). Papildus tam, apmācību saraksts tuvāko mēnešu laikā tiks papildināts ar jauniem semināriem, uz kuriem programmas dalībniekiem būs iespēja pieteikties atsevišķi, maksājot tikai 15 % no to reālajām izmaksām.

Apmācības nodrošinās atzīti augstskolu pasniedzēji un biznesa izglītības profesionāļi – Mg.psych. J. Roze, MBM I. Liniņa, Dr.psych. G. Svence, Mag.iur. M. Ruķers, Mg.oec. I. Pumpure u.c.

Uzņēmumi, kas vēlas pieteikt savus darbiniekus dalībai astoņu mēnešu apmācību programmā, aicināti aizpildīt pieteikumu, norādot kontaktinformāciju un darbiniekus, kuriem vēlas nodrošināt dalību programmā. Dalībai programmā iespējams pieteikties arī privātpersonām.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, biznesa apmācības, semināri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats