19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Bez kaklasaites » Belēvičs vēršas policijā saistībā ar informācijas nopludināšanu par viņa veselības stāvokli
Belēvičs vēršas policijā saistībā ar informācijas nopludināšanu par viņa veselības stāvokli
Autors: BNA / 19. jūlijs 2016, 11:07
Bijušais veselības ministrs Guntis Belēvičs vērsies tiesībsargājošās iestādēs, saistībā ar informācijas nopludināšanu par viņa veselības stāvokli, otrdien vēsta laikraksts “Diena”.


Belēvičs uzskata, ka informācija saistībā ar ķirurģisko manipulāciju Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, esot publiskotas neizpaužamas ziņas, kas ir Krimināllikumā minēts noziedzīgs nodarījums, vēsta laikraksts.

Belēvičs ar sūdzību esot vērsies policijā, norādot, ka publiski izpaustas ziņas par viņa personas veselības stāvokli, bet viņš šādu ziņu izpaušanai atļauju neesot devis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē notiek šī iesnieguma resoriskā pārbaude.

Jau vēstīts, ka veselības ministrs Guntis Belēvičs maijā Latvijas Onkoloģijas centrā apgājis rindu, lai viņam tiktu veikta maza operācija. Lai arī sākotnēji ministrs atteicies sniegt jebkādus komentārus, vēlāk Belēvičs paziņoja, ka tiek apmelots. Vēlāk gan ministrs atzinās savos melos un atkāpās no veselības ministra amata, nolika Saeimas deputāta mandātu un paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk