19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Bez kaklasaites » Trenere: Grupu nodarbības ir variants jebkuram cilvēkam, kā iegūt labu veselību un tvirtu augumu
Trenere: Grupu nodarbības ir variants jebkuram cilvēkam, kā iegūt labu veselību un tvirtu augumu
Autors: Publicitātes materiāls / 25. janvāris 2016, 16:16
Tā kā mūsdienās veselīgs dzīvesveids un fizisku aktivitāšu nepieciešamība kļūst par cilvēka ikdienas “must-have”, parādās aizvien vairāk iespēju, kā jautri, enerģiski un efektīvi nodarboties ar sportu. Viens no šādiem veidiem ir grupu nodarbības, kurām priekšroku dod neskaitāmi cilvēki.



Lielā pieprasījuma dēļ, grupu nodarbību klāsts ir ļoti plašs, piedāvājot atbilstošākos treniņus visu cilvēku vēlmēm. Grupu nodarbību veidi atšķiras gan pēc intensitātes, gan izpildīšanas tehnikas. Ikvienam, protams, vajadzētu ņemt vērā savu fizisko sagatavotību un izvēlēties sev piemērotāko grupu nodarbību no klubā piedāvātajām, vadoties pēc savām spējām un mērķiem. Grupu nodarbības fitnesa klubos parasti asociējas ar vidēju ķermeņa slodzi, kas vairāk paredzētas sievietēm, taču tā nebūt nav – arī vīrieši apmeklē dažādas grupu nodarbības, lai palielinātu vispārējo ķermeņa spēku un izturību.

Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” trenere, ar 14 gadu pieredzi, Natālija Šilaka, grupu nodarbības ir ideāli piemērotas tiem cilvēkiem, kuriem, iespējams, nav pietiekamas motivācijas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm vienatnē.

“Cilvēkiem, kuri apmeklē šāda veida nodarbības, ir svarīga apziņa, ka viņiem kāds parāda priekšā, kas jādara, izlabo, ja tiek darīts nepareizi, kā arī grupu nodarbības ir papildus motivācija nepamest iesākto – kas, reizēm, mēdz notikt, trenējoties vienatnē, jo tajos gadījumos cilvēkiem nav apziņa, ka uz viņiem kāds skatās un viņiem ir jātiek līdzi citiem, kuri dara to pašu,” teic “Reaktors” trenere Natālija Šilaka.

Tāpat cilvēkus priecē plašais iespēju klāsts, kas sporta un fitnesa klubā pieejams – piemērotākās nodarbības ir rodamas gan grūtniecēm, gan vecāka gada gājuma cilvēkiem, gan jauniešiem, kā arī profesionāliem sportistiem. Nodarbībās ir iespējama gan vienkārša stiepšanās un muskuļu tonizēšanas vingrinājumi, gan svara samazināšanas nodarbības, kurās ietilpst kardio un asinsrites uzlabošanas vingrinājumi.

“Mūsu sporta klubā cilvēki var atrast jebkādas, savam garastāvoklim un sagatavotībai, piemērotas nodarbības. Tie klienti, kuri vēlas attīrīt ķermeni un garu, relaksējoties no ikdienas steigas, ir aicināti apmeklēt jogu un pilates, izbaudot maģiju, ko spēj sniegt stiepšanās, savukārt tie cilvēki, kuri vēlas zaudēt svaru vai nostiprināt muskuļus, droši var apmeklēt tādas nodarbības kā TRX, Fat Burner, TBW, Zumbu, stepu, kā arī citas. Protams, nodarbības var arī kombinēt, rodot ideālo variantu, kā iegūt tvirtu augumu un nostiprināt veselību,” piebilst trenere.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk