23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Bez kaklasaites » Sporta un fitnesa klubs Reaktors 10. oktobrī cilvēkus aicina uz atvērto durvju dienu
Sporta un fitnesa klubs Reaktors 10. oktobrī cilvēkus aicina uz atvērto durvju dienu
Autors: Publicitātes materiāls / 6. oktobris 2015, 14:52
Pienākot rudenim un atvadoties no vasaras bezrūpīgās ikdienas, aizvien vairāk cilvēku sāk meklēt alternatīvas aktivitātes, kā pavadīt vēsos rudens vakarus. Skaidrs ir viens – arī rudens vakarus var pavadīt pavisam karsti un aktīvi, ja sāk apmeklēt sporta zāli! 


Lai gan ir ļoti daudz cilvēku, kuri labprāt pievienotos sportotāju pulciņam, bieži vien neizlēmība un cenu jautājums ir faktori, kādēļ tiek turpināts piekopt neveselīgu dzīvesveidu. Tieši šī iemesla dēļ, lai cilvēkus iedvesmotu un iedrošinātu sākt nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, sporta un fitnesa klubs “Reaktors” sestdien, 10. oktobrī, rīko atvērto durvju dienu, kurā visus interesentus iepazīstinās ar sporta kluba telpām, treneriem, treniņu programmām, kā arī atbildēs uz visiem uzdotajiem jautājumiem.

Jāpiemin, ka visas nodarbības būs bez maksas – gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem. Ikviens cilvēks varēs visas dienas garumā par velti izmēģināt gan trenažieru zāli, gan grupu nodarbības, tāpat būs pieejamas treneru konsultācijas un viņu ieteikumi. Taču tas vēl nav viss – sanākušajiem būs iespēja par īpašām cenām iegādāties abonementus, tādējādi gūstot papildus motivāciju vairāk pievērsties sportam. “Reaktors” būs sagatavojis arī dažādus pārsteigumus no bāra un loteriju, kurā būs iespējams laimēt vērtīgas balvas.

Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” vadītāja Annija Reskāja, 10. oktobris būs prieka un aktivitāšu piepildīta diena: “Varu apgalvot – garlaicīgi nebūs! Skanēs enerģiska mūzika, sporta bārs būs sagatavojis īpašus pārsteigumus un treneri laipni palīdzēs tikt skaidrībā ar to, kā labāk iegūt perfektās auguma aprises. Pasākums būs vērsts uz to, lai cilvēki sāktu apzināties sportisku aktivitāšu nozīmi ikdienā, kā arī redzētu, cik tas patiesībā ir jautri un patīkami. Tieši tādēļ cilvēki ir mīļi gaidīti kaut vai atnākt un pašiem ieraudzīt, ka ir vērts pārvarēt slinkumu vai kompleksus un caur pozitīvām emocijām sasniegt savus sapņus. Tāpat, papildus sportiskajai un izklaidējošajai daļai, klientiem būs iespēja izmantot solāriju ar 50% atlaidi. Mēs labprāt vēlētos, lai mūsu jautrajai un sportiskajai “Reaktora” ģimenei piebiedrotos jauni cilvēki!”

Atvērto durvju dienā cilvēki droši varēs uzdot jautājumus gan par treniņu plāniem, gan atbilstošākajiem vingrinājumiem arī “Reaktora” trenerim Aivaram Visockim, ar kuru varēs aprunāties visas dienas garumā, tādējādi uzzinot, kas savā dzīvesveidā vai mēģinājumos nomest liekos kilogramus būtu jāmaina. 

“Tos cilvēkus, kuriem ir kādas neskaidrības vai īsti nav izpratne par to, kā visefektīvāk vai veiksmīgāk iegūt kāroto augumu, es aicinu sestdien pie sevis uz konsultāciju  - labprāt atbildēšu uz visiem jūsu jautājumiem un centīšos rast piemērotāko risinājumu, kā rīkoties sporta zālē. Tāpat jāatceras, ka sākt sportot nekad nav nedz par agru, nedz par vēlu, tādēļ es ieteiktu uz atvērto durvju dienu 10. oktobrī ierasties visu vecumu pārstāvjiem un uzzināt, cik pozitīvi tas ietekmē gan pašsajūtu, gan veselību,” norāda treneris Aivars Visockis.

Pārsteigumi, degustācijas balvas un prieks – vārdi, kas raksturo sestdien gaidāmo notikumu, tādēļ ņem līdzi draugus un nenokavē!




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aivars Visockis, aktivitātes, atvērto durvju dienas, Reaktors, sports, veselīgs dzīvesveids

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk