28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Twitter vadītājs atdevis trešdaļu savu akciju kompānijas darbiniekiem
Twitter vadītājs atdevis trešdaļu savu akciju kompānijas darbiniekiem
Autors: BNA / 23. oktobris 2015, 14:53
Mikroblogu kompānijas “Twitter” izpilddirektors un kompānijas līdzdibinātājs Džeks Dorsijs ceturtdien nāca klajā ar paziņojumu, ka atdod trešdaļu savu akciju šīs kompānijas darbiniekiem.


“Es atdodu apmēram trešdaļu no manām “Twitter” akcijām mūsu darbinieku fondam, lai tās reinvestētu tieši mūsu cilvēkos,” savā sociālā tīkla profilā paziņoja Dorsejs.

Dorsija lēmums palielināt darbiniekiem pieejamo akciju daudzumu gan tiek saistīts ar darbavietu skaita samazināšanos Sanfrancisko bāzētā firmā.

13. oktobrī “Twitter” nāca klajā ar paziņojumu, ka atlaiž 336 darbiniekus, lai īstenotu ieceri palielināt uzņēmuma ienākumus un sociālā tīkla lietotāju skaitu. Kā zināms, “Twitter” jau sen cīnās, lai iegūtu tikpat lielu lietotāju skaitu kā citi sociālie mediji, piemēram, “Facebook”, “Instagram” vai “Snapchat”.

“”Twitter” nekad nav sniedzis saviem lietotājiem iemeslu atgriezties. Kamēr citi sociālie portāli ir iepazīstinājuši ar jaunām funkcijām un iespējām, “Twitter” viss paliek nemainīgs. Rezultāts tam ir neizturami lēns lietotāju pieaugums,” izteicies Neits Eliots, “Forrester Research” vadības konsultants.

Jau vēstīts, ka šī gada vasarā “Twitter” izpilddirektors Diks Kostolo pēkšņi nāca klajā ar paziņojumu, ka viņš atkāpjas no sava vadītāja amata, sakarā ar lēno kompānijas klientu piesaisti un nespēju piesaistīt reklāmdevējus ar tādu pašu likmi kā konkurenti.

Līdz ar to Dorsejs, kurš bijis “Twitter” pagaidu ģenerāldirektors kopš jūnija, 5.oktobrī atgriezās pastāvīgi šajā amatā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Twitter

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats