16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Anheuser-Busch InBev par SabMiller akcijām sola 104 miljardus ASV dolāru
Anheuser-Busch InBev par SabMiller akcijām sola 104 miljardus ASV dolāru
Autors: BNA / 7. oktobris 2015, 12:11
Pasaulē lielākais alus ražotājs “Anheuser-Busch InBev” jau trešo reizi palielinājis piedāvājumu savam sīvākajām konkurentam “SabMiller”, vēsta ārvalstu portāli.


Alus ražotājs “Anheuser-Busch InBev” par “SabMiller” akcijām piedāvājis 104 miljardus ASV dolāru. Tā jau ir trešā reize, kad “Anheuser-Busch InBev” palielinājis savu piedāvājumu.

Uzņēmums norāda, ka bija vīlies par diviem iepriekšējiem piedāvājumiem, kas tika noraidīti. Jaunākais “Anheuser-Busch InBev” piedāvājums palielinājies par 44% procentiem.

Kompānija uzskata, ka šis piedāvājums būs pievilcīgs akcionāriem un iespēja būvēt pirmo patiesi globālo alus uzņēmumu piepildīsies.

Apvienošanās dotu “Anheuser-Busch InBev” piekļuvi Āfrikas, Latīņamerikas un Āzijas tirgiem.

Londonā bāzētā kompānija “SabMiller” vēl nav komentējusi jaunāko piedāvājumu, taču tās lielākais akcionārs “Altria Group” paspējis izteikties, ka atbalsta gala piedāvājumu.

“Altria Group mudina “SabMiller” valdi iesaistīties darījuma pieņemšanā ātri un konstruktīvi un vienoties par noteikumiem,” paziņoja “Altria Group”.

Jāatzīmē, ka, ja vienošanās starp diviem pasaules lielākajiem alus ražotājiem – “Anheuser-Busch InBev” un “SabMiller” – tuvākajā laikā tiks panākta, tad tas būs vērienīgākais kompāniju apvienošanās darījums 2015. gada laikā.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Anheuser-Busch InBev, SabMiller

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats