28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Ziņas pasaulē » Ukrainas robežu šķērsojusi Krievijas armija
Ukrainas robežu šķērsojusi Krievijas armija
Autors: BNA.LV / 15. augusts 2014, 16:05
Aģentūra UNIAN ziņo, ka robežu Ukrainā šķērsojusi Krievijas  bruņmašīnas kolonna, turpretī Maskava strikti pieprasa pretterorisma operācijas nozares zonā nekavējoties pārtraukt uguni.


Sociālajā vietnē “Twitter” Maskavas korespondents no “The Guardian” vēsta, ka redzējis, kā no Krievijas Ukrainā iebrauc bruņmašīnas un citas militārās tehnikas automašīnas, kurām ir Krievijas numura zīmes.
Kolonnu veido vairāki desmiti kājnieku kaujas un kravas mašīnu, turklāt tas velk lielgabalus, vēsta Ukrainas žurnālists Timurs Oļevskis.

Ukrainas Aizsardzības ministrija pauž, ka Ukrainas armija šo sniegto informāciju pārbauda un lūkojas tai pēc pierādījumiem.

Krievijas Ārlietu ministrija gan karojošajām pusēm pieprasīja uguni pārtraukt, lai tiktu garantēta droša “humānās palīdzības” piegāde, jo tā pašlaik esot prioritāte, taču Ukrainas armija šodien, 15. augustā, bloķējusi ceļu uz šosejas M-04, lai neļautu “humānās palīdzības” konvojam pietuvoties un iebraukt Luhanskā.

Militāri politisko pētījumu centra vadītājs Dmitro Timčuks ziņo, ka valsts armija ir izveidojusi atklātu uguns līniju, lai no Krievijas sūtītais konvojs neiebrauktu Luhanskā, jo militārie draudi no Krievijas puses esot pārāk bīstami.
Jaunās ziņas un informācija par Krievijas iebrukšanu Ukrainā tiek pavēstītas brīdī, kad Ukrainas armijai veiksmīgi izdodas apkarot prokrieviskos kaujiniekus valsts austrumos.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ukraina

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats